Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier la trecerea de cale ferată din localitatea Vinerea. O maşină a fost lovită de un tren

Publicat

O maşină a fost lovită de un tren la trecerea de cale ferată din localitatea Vinerea. În urma incidentului, două persoane au fost rănite şi transportate la spitalul din Cugir.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba accidentul s-a produs, joi, în jurul orei 17.45. Conducătorul autoturismului nu a respectat Crucea Sfântului Andrei şi a trecut calea ferată, fiind lovit din plin de un tren. Atât şoferul cât şi pasagerul din dreapta  au fost grav răniţi.

UPDATE: Joi,  ora 17.48, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Cugir au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti şi produs la intersecţia D.J. 704 cu o trecere la nivel cu cale ferată ferată.

Echipa de cercetare care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că Radu T., de 31ani, din municipiul Timişoara, în timp ce conducea, un autoturism, pe DJ 704, ajuns la intersecţia cu o trecere la nivel cu cale ferată, nu acordă prioritate de trecere unui automotor care circula pe calea ferată, pe relaţia Cugir- Alba Iulia şi intra in coliziune cu acesta.

Atât conducătorul auto cât şi pasagerul aflat în autoturism au suferit leziuni corporale, fiind transportaţi la Spitalul Orăşenesc Cugir şi respectiv Spitalul Judeţean Alba, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vatamare corporală din culpa”, fapta prev. de art.184 al.1,3 Cod Penal, dar şi în vederea stabilirii tuturor împrejurarilor in care s-a produs evenimentul rutier.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Neli

    joi, 07.11.2013 at 19:03

    culmea ghinionului…la cate trenuri trec pe acolo este un acccident stupid…pacat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax