Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Europarlamentare 2014 | Ioan Dîrzu: „PSD are trei propuneri pentru candidați. Vrem să câștigăm cele mai multe voturi din Alba”

Publicat

Fără a ști cu certitudine ce se va decide la București în legătură cu distribuția locurilor pe listele alegerilor europarlamentare, președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a declarat marți că organizația județeană a partidului pe care îl reprezintă are trei propuneri de candidați. Mai mult, el a mai spus că PSD își propune să câștige cel mai mare scor din Alba.

„Avem trei propuneri de candidați pentru europarlamentare, urmează să le facem publice. În funcție de discuțiile care vor fi la București și de ce se va stabili la nivel național, vom stabili. Județele în care PSD are rezultate foarte bune au prioritate, așa cum probabil va fi și pentru alte partide aflate la putere în județul Alba. Dacă discuțiile direcționează înspre a avea un candidat, îl vom supune la vot în comitetul executiv, prin vot democratic”, a declarat Ioan Dîrzu.

Întrebat dacă organizația din Alba va primi loc eligibil pe listele alegerilor, deputatul Dîrzu nu a răspuns nici afirmativ, nici negativ, însă a spus că pentru PSD și al 14-lea loc pe liste va fi eligibil: „Sunt convins că la PSD și locul 14 de pe listă va fi eligibil, din analizele și din sondajele pe care le-am făcut noi”.

În data de 31 ianuarie, comitetul executiv al PSD se va întruni într-o ședință în care se vor decide exact detalii despre alegerile europarlamentare. „Cred că vom obține mai multe procente decât vă așteptați dumneavoastră. Noi vrem să fim primul partid din județ”, a mai spus Dîrzu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax