Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO | S-a săturat să fie ignorat de liderii de la București: Deputatul Cornel Comșa demisionează din funcția de președinte al PP-DD Alba

YouTube video

Publicat

Valurile tulburi care au inundat scena politică a României în ultimele zile, de la ruperea USL și ieșirea PNL de la guvernare, la negocierile pe care le-a provocat între partide pentru eventuale alianțe cu Puterea sau cu Opoziția, nu rămân fără ecou în PP-DD. Dacă la nivel central, partidul lui Dan Diaconescu nu este tocmai unul dintre cei mai vizibili participanți la agitatele evenimente, la nivelul județului Alba tot acest scandal a produs un prim efect: deputatul PP-DD Cornel Comșa a anunțat duminică dimineață că își va da demisia din funcția de președinte al organizației din Alba, ca o formă de protest față de actuala conducere centrală a partidului, de care spune că s-a săturat să fie ignorat.

Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă desfășurată la sediul PP-DD Alba, în care tânărul om politic și-a găsit prilej de a-și spune oful legate de tensiunile care există între grupul parlamentar al PP-DD și conducerea partidului, dar și lipsa de viziune politică a acesteia din urmă.

„Conducerea actuală ne-a spus că nu contăm în partid”, a spus deputatul, referindu-se la liderii de la București, președintele Simona Man și secretarul general Liviu Neagu, totodată candidați la europarlamentare.

Indignat de faptul că, de la ruperea USL, de aproape o săptămână, grupul celor 26 de parlamentari ai PP-DD nu a fost lăsat să intre la negocieri pentru o eventuală colaborare politică, pe motiv că discuțiile se vor purta între Diaconescu și Ponta, Comșa a spus: „Nu poți să ratezi șase zile fierbinți de negociere. Ni s-a spus că va negocia Dan Diaconescu cu Victor Ponta, într-o întâlnire la Roma. Acea întâlnire nici nu a avut loc”. Ba mai mult, acesta s-a arătat revoltat de modul în care s-a negociat cu UDMR și de rezultatele obținute de acest partid, care „afectează simbolurile noastre naționale”.

Comșa a mai spus că, în funcție de rezultatul negocierii ce va avea loc în această seară la ora 18.00 la București, va decide dacă va părăsi și grupul parlamentar al PP-DD, rămânând independent. În opinia deputatului, PP-DD ar trebui să intre în Opoziție, în urma unei negocieri cu PNL: „Cel mai vbine ar fi să intrăm în Opoziție. Nu e bine să intrăm la guvernare, după ce în campaniile electorale am atacat USL cât am putut”.

Dorin Pocol, noul președinte al PP-DD Alba: „Mă bazez în continuare pe sprijinul lui Cornel Comșa”

În urma plecării lui Cornel Comșa, funcția de președinte îi revine prim-vicepreședintelui partidului, consilierul local Dorin Pocol. Întrebat cum va gestiona problemele care l-au făcut pe predecesorul său, Cornel Comșa, să renunțe la funcție, Pocol a spus: „Sper că mă voi descurca. Am învățat multe de la Cornel Comșa, care, în opinia mea, este născut pentru politică. Dacă mă voi descurca mai bine sau mai rău, se va vedea în timp. Mă bazez în continuare pe sprijinul lui Cornel Comșa”.

În aprilie 2013, Cornel Comșa și-a dat demisia și din funcția de vicepreședinte al PP-DD la nivel național, din același motiv: lipsa de viziune politică a conducerii partidului.

Cornel Comșa: „Am investit zeci de mii de euro din buzunarul propriu pentru a ridica partidul”

Cornel Comșa, care va rămâne de acum simplu membru al PP-DD, a declarat că nu a avut o misiune ușoară, cea de a conduce PP-DD Alba, care era „în degringoladă” în urmă cu doi ani, când l-a preluat. Mai mult, pentru a-l ridica de la zero la rezultatele pe care le-a obținut atât la alegerile locale, cât și la cele europarlamentare, Comșa a mărturisit că a fost nevoie nu doar de o investiție de timp și energie, ci și de „bani băgați din buzunarul propriu”, sume de ordinul zecilor de mii de euro. Cât despre investiție, aceasta nu a fost o pierdere, în opinia lui Comșa, care susține că a investit în „propria carieră politică”, obținând până în prezent un fotoliu în Parlamentul României, unde ocupă funcția de deputat.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Votantul

    duminică, 02.03.2014 at 14:34

    Va asteptam pe toti in UNPR ptr. ca tomberonul e ful.

  2. bula

    duminică, 02.03.2014 at 18:57

    ALTI OPORTUNISTI POLITICI – LADA DE GUNOI A ISTORIEI VA ASTEAPTA!

  3. SAM FISHER

    duminică, 02.03.2014 at 22:12

    Balarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax