Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SPORT.ALBA24.RO: Gheorghiță Vitalie și Mădălina Florea, câștigătorii probei de semimaraton la prima ediție a „Alba Iulia City Race”

Publicat

Peste 450 de iubitori de mișcare, dar și atleți profesioniști, au participat, sâmbătă în Piața Cetății, la prima ediție a concursului „Alba Iulia City Race”. Gheorghiță Vitalie a trecut primul linia de sosire și a câștigat proba de semimaraton (21 de kilometrii)  la masculin în timp ce la feminin mare premiu a fost câștigat de Mădălina Florea.

Prima ediție a „Alba Iulia City Race” s-a bucurat de un real succes. La eveniment au participat sute de sportivi, atât atleți profesioniști, antrenați pentru astfel de curse, dar și amatori, dornici de mișcare. Vremea a fost de partea lor astfel că pe lângă plăcerea cursei aceștia s-au putut bucura și de razele soarelui.

Vezi lista câștigătorilor și galeria foto pe Sport.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ghib andrei

    sâmbătă, 15.03.2014 at 21:44

    Poze de pe Mamut gasiti pe contul de Facebook Andrei Ghib la postarea Regele Mamutului. Album cu participantii la punctul de control.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax