Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A lovit o femeie de 66 de ani cu mopedul pe care îl conducea fără permis. Tânăr de 27 de ani din Șibot, cercetat de polițiști

Publicat

Un tânăr de 27 de ani din Șibot s-a ales cu dosar penal după ce, în timp ce conducea un moped fără a avea permis de conducere, a lovit o femeie de 66 de ani care circula pe marginea drumului.

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost solicitaţi să intervină, miercuri, pentru soluţionarea unui accident de circulaţie, produs pe strada Șurianu, din localitatea Șibot, județul Alba.

Echipajul de poliţie ajuns la faţa locului a stabilit că L.M., de 27 ani, din comuna Șibot, județul Alba, fără a fi posesor de permis de conducere, în timp ce a condus un moped, neînregistrat, datorită altor preocupări în timpul conducerii, a pierdut controlul autovehiculului, accidentând-o pe V.M., de 66 ani, din comuna Șibot, care se deplasa pe marginea părții carosabile însoțind o turmă de ovine.

După producerea accidentului, conducătorul mopedului a părăsit locul producerii acestuia, fără încuviințarea organelor de poliție.

Ca urmare a accidentului victima a suferit leziuni corporale ușoare (traumatism forte membru inferior stâng).

Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele conducătorului mopedului, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, ”punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat”, ”conducerea unui vehicul pe drumurile fără permis de conducere ”, ” refuzul/sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, ”părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției ”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax