Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei terase vor fi amenajate pe Traseul de Sud al Cetății Alba Carolina. Vezi ce societăți comerciale au câștigat licitațiile

Publicat

Trei terase vor fi amenajate în această vară pe Traseul de Sud al Cetății Alba Carolina. Primăria Municipiului Alba Iulia a adjudecat luni, la licitație, două spații, din care unul va fi fragmentat în două terase. Acestea sunt amplasate în apropierea restaurantului Gothic și a barului Habitat. Potrivit reprezentanților Primăriei, terasele vor fi deschise în aproximativ două săptămâni.

Societățile comerciale care au câștigat licitațiile sunt Carolina Icecream, Fantastic Doj și Madin Best, însă decizia nu este definitivă. La licitație au fost înscrise șase firme, iar în termen de o săptămână se pot depune contestații.

Este vorba despre amplasamentul cu indicativul M3Ct2 în suprafață de 292,81 mp și amplasamentul cu indicativul M3P4 în suprafață de 243,75 mp. Durata contractului este de un an de la data semnării contractului cu posibilitate de prelungire iar prețul minim este de 0,5 lei/mp/zi.

Amplasamentul terasei sezoniere va putea fi partial ocupat de mai multi ofertanti, în această situație se va licita suprafața mai mare solicitată din totalul suprafeței destinate amenajării terasei sezoniere, iar după adjudecarea acesteia se va licita suprafața rămasă, a anunțat primăria.

În ultimii doi ani, în acea zonă au existat două terase: Mira Summer și Erol Summer, iar din acest an, spațiul pe care a funcționat Erol Summer, în suprafaţă de aproximativ 300 mp va fi fragmentat, iar aici va fi amenajată încă o terasă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax