Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi adolescenţi din Şibot cu antecedente penale, reţinuţi de poliţişti. Au furat produse dintr-un magazin din Balomiru de Câmp

Publicat

Doi adolescenţi din comuna Şibot au fost reţinuţi de poliţişti, fiind cercetaţi într-un caz de furt dintr-un magazin din localitatea Balomiru de Câmp. Cei doi sunt cunoscuţi cu antecedente penale.

Poliţiştii din Vinţu de Jos au continuat cercetările cu privire la un furt dintr-o societate comercială situată în localitatea Balomiru de Câmp, faptă comisă în noaptea de 11/12 mai.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că F.D., un minor în vârstă de 14 ani din comuna Şibot, cunoscut cu antecedente penale, împreună cu G.P., de 17 ani, din aceeaşi comună, au pătruns prin efracţie în magazinul din Balomiru de Câmp şi au sustras produse alimentare, industriale şi un telefon mobil, cauzând astfel un prejudiciu în valoare de 4.500 lei.

Faţă de cei doi minori a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunerea de a se solicita instanţei de judecată, arestarea preventivă.

Cei doi minori sunt cercetaţi şi în alte dosare penale, pentru comiterea aceluiaşi tip de fapte, pe raza comunei Şibot, precum şi în localităţi din judeţul Hunedoara.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax