Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA pe ALBA24: „Cratere” și bolovani pe o stradă din Oarda de Sus. Localnicii se plâng că își distrug mașinile

Publicat

Drumurile din Oarda de Sus pun la încercare nervii şi răbdarea localnicilor, dar şi a celor care trec întâmplător prin zonă. Indiferent de anotimp, gropile și șanțurile care apar pe mijlocul drumului reprezintă o adevărată problemă pentru cei care au case în zonă și sunt nevoiți să urce printre grămezile de bolovani.

Unul din drumurile aproape impracticabile din Oara de Sus este strada Haiducilor, care urcă spre străzile Ciobănașului, Șoimului și Făgetului. Strada este din ce în ce mai deteriorată, iar localnicii se plâng de faptul că și-au stricat mașinile din cauza gropilor și bolovanilor.

„Drumul a fost pietruit în urmă cu vreo cinci ani, dar, din cauză că nu există șanțuri, după ploaie, toata apa se scurge pe drum. Măcar dacă ar pune piatră să îl îndrepte, că de asfaltat nu cred că se pune problema”, ne spune un localnic.

Și dacă pe timpul verii, când nu plouă, se poate totuși urca cu greu, iarna este un adevărat calvar pentru cei care locuiesc în zonă. Aceștia sunt nevoiți să își lase mașinile la intrare pe stradă într-o stație de autobuz și să urce pe jos și câte doi kilometri.

Potrivit localnicilor, primăriei nu îi este străină situația și există promisiuni că lucrurile se vor rezolva, însă până atunci cetățenii își strică mașinile în încercarea de a ajunge acasă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. michelangelo

    marți, 01.07.2014 at 16:19

    localnicul mincinos ar putea sa puna mana si sa faca un sant sa nu se mai strice drumul, dar e mult mai usor sa minti ca nu poti urca cu masina. sa fim seriosi cu singura dacie care există în zonă se poate urca foarte bine. dar asa e romanul mai bine sta si moare decat sa puna mana sa faca ceva. putori ordinare

  2. Rus alin

    marți, 01.07.2014 at 20:42

    Confirm ca drumul acela e praf si pulbere. Ignorati comentariul nesimtitului dinaintea mea.

  3. anonim

    miercuri, 02.07.2014 at 13:03

    michelangelo…sunt sigur ca dacia despre care vorbesti iti apartine si sunt sigur ca, curtea ta arata mult mai rau decat drumurile din oarda de sus. O planetara la masina mea costa mai mult decat toata masina ta, platesc taxe la fel ca in oras si de aceea am pretentii la mai mult.
    michelangelo…sunt sigur ca lucrezi la primarie sau daca nu … esti somer, spui ca „nu pune nimeni mana sa faca ceva”. Eu am iesit sa curat si santurile altora dar problema e mult mai mare, cei care sunt responsabili de aceste strazi trebuie sa inteleaga ca, cu o masina de piatra nu facem drumuri.
    michelangelo…nu obijnuiesc sa ma stresez cu oameni ca tine(sunt foarte multi), dar prostia ta depaseste mult limite…daca te multumesti cu drumurile acelea e problema ta…oricum, daca ti se strica masina, iti cumperi alta cu 200 – 300 ron.

    Multumim Alba 24 pentru atentie si efort !!!

    • michelangelo

      miercuri, 02.07.2014 at 17:11

      prietene eu am copilarit pe drumurile alea si aratau mult mai bine asa ca stiu foarte bine ce vorbesc. daca audi a6 2012 ti se pare o masina de 200 – 300 ron atunci insemna ca nu cunosti nimic. sigur planetara mea valoareaza probabil de 2-3 ori cat masina ta. nu va mai dati voi smardoi cand nu va cunoasteti deloc valoarea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax