Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Cetatea Alba Carolina, transformată în „Mica Veneţie”, după ploaie. Şanţurile Cetăţii, inundate

Publicat

santuri inundate cetate Ploaia torenţială de marţi după amiaza a afectat mai multe zone din Alba Iulia. Cei care au avut drum prin Cetatea Alba Carolina au putut observa cum spaţiile din şanţurile fortificaţiei s-au transformat în „mini-canale de navigaţie”, astfel încât oraşul putea fi asemănat cu o „Mică Veneţie”.

Mai multe zone au fost afectate de ploaia deosebit de puternică, abătută peste Alba Iulia. Intersecţii din cartierul Cetate s-au transformat în adevărate „piscine”, cu maşinile pe post de bărci, iar în apropierea Gării CFR au fost inundate mai multe subsoluri de case.

Citeşte şi FOTO – ŞTIREA TA pe ALBA24: Bulevardul Revoluţiei din Alba Iulia, transformat în „piscină”, după o ploaie torenţială

(P)  Cizme cauciuc  pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

IMG_0029 Nici Cetatea Alba Carolina nu a scăpat de urmări după „vremea grea”.

În imaginile surprinse de un albaiulian, dar şi de reporterii noştri se vede cum spaţiile folosite pentru plimbări sau evenimente pe Latura de Vest şi în alte zone din Cetate s-au umplut cu apă. Chiar și tunelurile de acces s-au transformat în canale pline cu apă.

Citeşte şi Intervenţii ISU Alba la şase imobile inundate în Alba Iulia, după furtună. Au fost afectate subsolurile unor case

Cel mai probabil, ca şi în cazul celorlalte zone din oraş, reţeaua de canalizare nu a mai putut prelua cantitatea mare de apă.

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini, pe Ştirea ta pe Alba24.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. nicolaescu

    miercuri, 17.06.2015 at 05:29

    Ponta e de vina si pentru asta, nu-i asa?

  2. Zuzu

    miercuri, 17.06.2015 at 09:24

    Nu………….pentru asta este de vina cei care-au executat, la fel cum executa si acum in fata la magazinul Unirea. Canalizarile se fac doar pentru carosabil, pietonii pot circula prin baltoacele adunate pe trotuar,ca doar cine sa gandeasca sa faca trotuarul cu canalizari sau inclinat spre o canalizare. Minte de proiectanti cu capul in sac.

  3. Lunetistul

    miercuri, 17.06.2015 at 10:54

    Si-ar mai trebui intrebati cei de la APA-CANAL, de ce nu dau drumul la pompe in momentul cand incepe sa ploua torential,ci doar dupa ce se opreste ploaia? Care-i „smecheria” de nu pornesc pompele pe timpul ploii?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax