Connect with us
Publicitate

Uncategorized

VINERI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV | După 25 de ani, românii paralele: Țara democrată vs. țara violată

r b

Publicat

 

rares bogdan Vineri seara, de la ora 21.00, Rareş Bogdan şi preşedintele Asociaţiei pentru Implementarea Democraţiei, Alexandru Cumpănaşu, încearcă să descopere de ce, după 25 de ani de căutare a democraţiei, fenomenul violurilor aşează România tot în rândul ţărilor din lumea a III-a. Vei afla cum vede AID rezolvarea legislaţiei care acum pare că încurajează dezaxaţii, în loc să protejeze victimele.

Iar de la ora 22.30, Rareş Bogdan cere autorităţilor răspunsul la o întrebare: A fost abandonată diaspora? Vei auzi de la reprezentanţii românilor din 10 capitale de ce vorbesc despre dizolvarea Parlamentului, dar şi cine blochează legea votului prin corespondenţă şi legea votului electronic. De ce nu sunt considerate urgenţe, precum Codul fiscal?

De asemenea, Cătălin Predoiu îţi spune cu ce mandat merge saptamana viitoare PNL la consultările cu PSD pe marginea Codului fiscal. La ce sunt pregătiţi liberalii să renunţe pentru a da ţării o biblie fiscală cu cât mai mare susţinere politică? Ce nu vor accepta niciodată?

Răspunsurile vineri seara, la „Jocuri de Putere”, probabil singura emisiune liberă din România. Cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV, Realitatea FM şi realitatea.net.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax