Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Razii în autobuzele din Alba Iulia. Rareș Buglea: „Sunt asaltate de minori și părinți care nu plătesc bilet”

Publicat

rares buglea Prezent la o conferință de presă a PNL Alba, consilierul local Rareș Buglea a vorbit vineri despre „fenomenul” celor care circulă cu mijloacele de transport în comun și nu plătesc bilet. Liberalul spune că oamenii trebuie să înțeleagă că de la regulamentul votat în CL nu face nimeni excepție. Tocmai pentru a încerca stoparea acestui fenomen, consilierul spune că s-a început o serie de „razii”, alături de poliția locală.

Potrivit consilierului local Rareș Buglea, angajații AIDA-TL alături de polițiștii locali au început o razie în mijloacele de transport în comun după ce au primit mai multe sesizări cu privire la faptul că în fiecare dimineață autobuzele sunt asaltate de zeci de minori cu sau fără părinți care circulă fără bilet și, mai mult, se manifestă violent.

„Este o imagine care seamănă de foarte multe ori cu valurile acestea pe care nu și le dorește nimeni și pe care cele mai multe țări nu știu cum să le gestioneze. Acel asalt, dimineața, a zeci de copii cu părinți, frați mai mari și mai mici, eu cred că o să afecteze, în sensul că îi va descuraja și pe cei care acum folosesc mijloacele de transport în comun în mod legal și civilizat. Noi nu vrem să descurajăm transportul în comun din două mari considerente: în primul rând cel ecologic, întreaga Europă face apel să renunțăm la mașina proprie și să folosim mijloacele de transport în comun și, în al doilea rând, rațiuni economice. Consiliu Local este destul de afectat din punct de vedere bugetar, iar în Alba Iulia avem un transport modern, frumos, bine pus la punct și nu ne permitem să ne scadă vânzările” a spus Rareș Bulgea.

Acesta a precizat că situaţiile amintite se desfăşoară la orele 7.30 și 14.00, în stația din zona industrială a oraşului și cea de la Casa de Pensii.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

11 Comentarii

11 Comentarii

  1. corseu

    vineri, 13.11.2015 at 12:40

    dar de ce nu precizati ca soferi de pe autobuz iau persoane peste limita si cu mai mult de 20.si stau toti ca sarmalele .PRECIZATI SI ASTA AVETI CURAJ ?!

    • albadanni

      vineri, 13.11.2015 at 14:37

      daca va luati bilete toti si va vizati abonementele la fiecare calatorie se justifica introducerea si a altor autobuze pe rutele resp, daca nu faceti asta mergeti ca sarmalele.

  2. gabi

    vineri, 13.11.2015 at 13:53

    daca vreti sa nu va mai intalniti cu aceste situatii si „sa va mearga bine” nu ganditi doar la binele vostru ganditi si la binele calatorului sa nu mai plateasca un bilet 2,50 lei ca e pret cam mare pt un oras asa de mic pt ca deocamdat noi avem un salar de 800 de lei nu unul de 1500 de euro ca si nemtii si ei au pretul biletului de autobuz 1 euro o spun pt ca stiu ca am fost acolo si ei nu trag pielea de pe oameni ca si voi si inainte ca oamenii sa fie corecti fiti si voi corecti

    • viorica

      vineri, 13.11.2015 at 16:07

      În care oraș din Germania costă biletul 1 euro?

    • @gabi

      vineri, 13.11.2015 at 18:46

      Daca e orasul „asa de mic” mergi pe jos sau cu bicicleta. E cat se poate de gratis.

  3. Gogu

    vineri, 13.11.2015 at 16:42

    Și cine dracu crezi că te mai votează mă ****** !

  4. maria

    vineri, 13.11.2015 at 19:55

    9,95 € sunt zece calatori fiecare cu o durata de o ora si cinsprezece minute in Spaña

  5. stefan

    vineri, 13.11.2015 at 20:00

    situatia e foarte simpla ; reduceti pretul la 1 leu ca pretul la carburat pe piata internationala cat si cea nationala a scazut , reduceti si pretul la abonamente !` Faceti o campanie prin mass media si vedeti apoi cum cresc veniturile !~ E ASA DE SIMPLU ! VENITURILE NU AU CRESCUT ASA CA MARE ATENTIE !

  6. Nelu

    vineri, 13.11.2015 at 21:31

    Felicitari domnule consilier !!!

  7. coco

    sâmbătă, 14.11.2015 at 06:40

    A venit timpui spargeri clanului hava,poate asa va scadea si pretul biletelor.Urmeaza majorarea impozitelor asa ca haideti sa spunem STOP ne ajunge, vrem sa traim si noi mai bine.

  8. Sorin

    sâmbătă, 14.11.2015 at 09:05

    Sincer consider ca domnul consilier Buglea ar trebui sa fie primar, din 2016 aici in Alba Iulia !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax