Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Yahoo Messenger a fost reinventat pentru PC și Mac. Vechea aplicație va înceta să funcționeze din 5 august

Publicat

yahoo messenger nouYahoo relansează aplicația pentru PC și Mac cu o interfață nouă. Noul Yahoo Messenger, care este disponibil atât pentru desktop-uri, cât și pentru platformele mobile Android și iOS oferă o interfață cu un aspect plăcut, care beneficiază de o mulțime de caracteristici ce îmbunătățesc experiența oricărui utlizator începător.

Noua versiune de Yahoo Messenger a fost reproiectată, incluzând noi opțiuni. Acum puteți partaja instantaneu fotografii, trimite imagini animate și chiar să anulați trimiterea unor mesaje. Noul Yahoo Messenger este disponibil pentru Android, iPhone, desktop și pe web prin intermediul browser-ului.

Câteva caracteristici noi cu care vine această aplicație:

partajarea mai multor fotografii de înaltă rezoluție mai rapid –  partajarea fotografiilor vă permite să partajați imagini într-un carusel de fotografii, cu caracteristica drag-and-drop pentru a partaja mai multe fotografii simultan.

– anularea trimiterii mesajelor – ați trimis ceva greșit altui utilizator sau pur și simplu regretați trimiterea unui mesaj sau fotografie? Atingeți „Anulare trimitere” pentru a o scoate din conversație.

– apreciază – apăsați pe un mesaj sau fotografie și selectați „Apreciez” pentru a vă exprima rapid părerea

– imagini animate GIF – acum puteți să vă exprimați și prin imagini animate de la Tumblr (disponibile pe Android, iOS și web).

La câteva zile după ce Verizon a achiziționat cu 4,83 miliarde de dolari Yahoo, compania condusă de Marissa Mayer a făcut un anunț foarte important.

Tocmai a lansat în mod oficial două aplicații Yahoo Messenger pe care le puteți descărca pentru Mac și PC. Acestea pot fi descărcate gratuit.  Vechile versiuni de Yahoo Messenger vor înceta complet să mai funcționeze după data de 5 august.

sursa: playtech.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax