Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PARLAMENTARE 2016: Peste 400 poliţişti asigură protecţia secţiilor de votare şi însoţesc transporturile cu buletinele de vot în Alba

politie

Publicat

masini politie Misiunea poliţiştilor, prilejuită de alegerile parlamentare, a început. Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba sunt la datorie, pentru prevenirea oricărui incident.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, Inspectoratul Județean de Jandarmi și ISU Alba au luat toate măsurile din competență, pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică, pe întreaga durată a desfăşurării alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor, din data de 11 decembrie.

Astfel, în perioada 10 – 11 decembrie, 403 poliţişti asigură protecţia secţiilor de votare şi însoţesc transporturile cu buletinele de vot.

O atenţie deosebită este acordată menţinerii climatului de ordine şi siguranţă publică şi fluidizării traficului rutier, iar în acest sens, 224 de poliţişti de ordine publică şi rutieră vor intensifica activităţile de patrulare.

Totodată, 68 de poliţişti, constituiţi în 24 de echipe de cercetare, sunt pregătiţi să intervină şi să gestioneze orice posibil incident cu caracter electoral şi să aplice cu fermitate, corectitudine şi echidistanţă prevederile legale.

De asemenea peste 300 de jandarmi de la IJJ Alba și gruparea de investigație mobilă, Tg Mureș asigură măsuri de ordine duminică, în contextul organizării alegerilor. Vor fi disponibile echipaje de intervenție în fiecare municipiu din județ în cazul în care se produc eventuale incidente.

Stimaţi cetăţeni,
-Aveţi dreptul la vot dacă aveţi 18 ani împliniți și nu v-a fost interzisă exercitarea acestui drept prin hotărâre judecătorească definitivă.
-Puteţi vota la secția de votare la care sunteţi arondat sau, dacă vă aflaţi în altă localitate din județul de domiciliu, la orice secție de votare, pe listă suplimentară.
-Puteţi vota cu cartea de identitate, cu buletinul de identitate sau cu pașaportul diplomatic ori de serviciu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax