Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE: ACCIDENT GRAV pe DN1, în zona giratoriului de la Sântimbru, între Alba Iulia şi Teiuş. Biciclist lovit mortal de un autoturism

Publicat

accident

21682788_1471820979578011_1653711361_o Un accident rutier grav s-a petrecut vineri seara, în jurul orei 21.00, pe DN1, la ieşire din Alba Iulia spre Cluj, în apropierea sensului giratoriu de la Sântimbru.

UPDATE COMUNICAT IPJ:  La data de 15.09.2017, în jurul orei 21.00, pe DN 1, la kilometrul 389, în afara localităţii Sântimbru, un bărbat de 48 de ani, din judeţul Suceava, în timp ce circula pe o bicicletă, s-a angajat în traversarea drumului fără sa se asigure, împrejurare în care a fost surprins şi accidentat de un autoturism ce era condus de un bărbat de 56 de ani, din Alba-Iulia.

În urma accidentului, biciclistul a decedat.

Unii martori au precizat pentru Alba24 că biciclistul ar fi circulat fără a fi semnalizat corespunzător pentru timp de noapte.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut în momentul în care biciclistul nu s-ar fi asigurat, la un viraj spre stânga. A fost acroşat de un autoturism ce circula din sens opus.

Bărbatul care şi-a pierdut viaţa avea 49 de ani.

Maşina implicată în accident este un SUV (Hyundai), înmatriculat în Alba.

UPDATE1: Bărbatul care a murit avea domiciliul stabil în judeţul Suceava, dar cel mai probabil locuia temporar în zonă. Potrivit Poliţiei, nu purta vestă reflectorizantă, în momentul accidentului. Şoferul maşinii de teren implicată în evenimentul rutier nu consumase alcool.

Revenim cu amănunte.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax