Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A condus fără permis o maşină, cu 81 kilometri la oră în localitate. Tânăr din Săsciori, cercetat de poliţişti

Publicat

radare albaUn tânăr de 26 de ani din Săsciori a fost prins conducând ilegal. Rămăsese fără permis după un accident, iar joi poliţiştii din Sebeş l-au oprit după ce a condus cu viteză neregulamentară, în oraş.

Joi, 1 septembrie, în jurul orei 11.00, poliţiştii rutieri din Sebeş, în timp ce acţionau cu aparatul radar, pe strada Drumul Sibiului din Sebeş, au depistat un autoturism care circula cu viteza de 81 kilometri/ oră, transmite IPJ Alba.

Cu ocazia verificării conducătorului auto, poliţiştii au constatat că acesta avea permisul de conducere reţinut, ca urmare a comiterii unui accident rutier din care a rezultat vătămarea corporală a unor persoane.

Faţă de tânărul, în vârstă de 26 de ani, din comuna Săsciori, a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax