Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Aiud. Un tânăr de 19 ani sub influenţa alcoolului a intrat cu maşina într-un stâlp. Două persoane rănite

Publicat

politia noaptea Două persoane au fost rănite după ce un tânăr de 19 ani, beat la volan, a intrat cu maşina într-un stâlp, la Aiud. Şoferul este cercetat penal.

Accidentul s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, la ora 3.42, pe strada Ion Creangă din Aiud.

D.I.R., de 19 ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei de energie electrică.

În urma accidentului, conducătorul auto şi o tânără în vârstă de 20 de ani, pasageră în autoturism, au suferit leziuni corporale, tânăra fiind transportată la spital.

D.I.R. a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului era sub influenţa alcoolului, valoarea indicată de aparat fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de acesta cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax