Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT la ieşire din Sebeş spre Petreşti. Impact între un TIR şi un autoturism. Un tânăr de 19 ani a fost rănit uşor

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut luni după-amiaza la ieşirea din oraşul Sebeş spre localitatea Petreşti. Un TIR şi un autoturism au intrat în coliziune. O persoană a fost rănită.

UPDATE: Din primele informaţii, a fost rănit uşor, în zona capului, un tânăr în vârstă de 19 ani, care conducea o Dacia Logan. Acesta este din Oarda (Alba Iulia). Ar fi pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune laterală cu maşină de mare tonaj, o autocisternă care transporta apă pentru animale în zona Gârbova. Nicio altă persoană nu a fost rănită în accident, iar şoferul Loganului nu a fost transportat la spital. A primit îngrijiri de la echipajul ambulanţei, la faţa locului.

Traficul rutier în zonă nu a fost blocat.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, “la ora 16.45, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată în legătură cu faptul că pe DN 67 C, în afara localităţii Petreşti, a avut loc un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată  la faţa locului a constatat că S.S., un tânăr în vârstă de 19 ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Sebeş – Săsciori, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat din Miercurea Sibiului, judeţul Sibiu.

În urma accidentului S.S. a suferit leziuni uşoare în zona capului şi a fost transportat la spitalul din Sebeş unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu erau sub influenţa alcoolului.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax