Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe DJ 107, între Blaj şi Târnăveni: Femeie de 67 ani rănită, în urma unui impact între două autoturisme

Publicat

politie

masina politie rutiera O femeie în vârstă de 67 de ani a fost rănită, luni, în urma unui accident rutier petrecut pe DJ 107 Blaj – Târnăveni, între localităţile Sântămărie şi Căpâlna de Jos. Un şofer nu a adaptat viteza într-o curbă, a pătruns pe contrasens şi a lovit maşina în care se afla femeia. Aceasta a ajuns la spital cu fractură şi traumatism toracic.

Accidentul a fost anunţat la Poliţia Blaj luni, la ora 14.10.

La faţa locului echipa de cercetare a stabilit că C.C., de 39 ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia de mers Blaj – Târnăveni, pe un tronson de drum în curbă la dreapta, semnalizat corespunzător, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism condus din sens opus de B.C., de 74 ani, din judeţul Hunedoara.

În urma accidentului, B.M., de 67 de ani, pasageră în autoturismul condus de B.C., a fost transportată la Spitalul Municipal Blaj unde i s-a stabilit diagnosticul de ”fractură epifiză distală cu ambulaţie oase antebraţ stâng şi traumatism toracic”.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătamare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax