Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe DN74, între Câmpeni şi Abrud. Un şofer de 28 de ani a intrat cu maşina într-un zid. A pierdut controlul volanului, din cauza vitezei

Publicat

pol

masina politie rutiera accident Un accident rutier în care a fost rănită uşor o femeie s-a produs marţi după-amiaza, pe DN74, între Câmpeni şi Abrud, la Cărpiniş. Un şofer în vârstă de 28 de ani a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a ajuns cu maşina într-un zid de protecţie de pe marginea drumului.

Potrivit IPJ Alba, marţi, 1 martie, la ora 15.30, Politia Oraşului Abrud a fost sesizată cu privire la faptul că, pe DN 74, pe raza localităţii Cărpiniş, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că S.D.I., de 28 de ani, din Abrud, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74A, în direcţia Cîmpeni – Abrud, la kilometrul 6, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu zidul de protecţie al taluzului.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 33 de ani, din Abrud, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internată în spital.

Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă:

Circulaţi cu viteză adaptată permanent condiţiilor concrete de drum şi trafic!

Adoptaţi o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor şi efectuaţi fiecare manevră doar după o temeinică asigurare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax