Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident rutier între Mihalţ şi Teiuş. Un bărbat de 47 de ani din Alba Iulia a fost rănit și transportat la spital

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut miercuri, între Teiuş şi Blaj, în urma căruia un bărbat de 47 de ani a fost rănit. Aflat la volanul unui autoturism, acesta a încercat să depăşească o coloană de maşini, însă din faţă circula un alt autovehicul, iar încercând să reintre pe banda sa de mers, a acroşat din spate o autoutilitară.

Miercuri, la oare 15.50, prin apelul de urgenţă 112, Politia Municipiului Blaj a fost solicitată să intervină în soluţionarea unui accident rutier soldat cu victime, produs pe DN 14 B, între Mihalţ şi Teiuş. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs ca urmare a nerespectării regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire.

Ladislau S. de 47 ani, domiciliat în municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 14 B, din direcţia Teiuș – Blaj, la kilometrul 4+950 metri, fără a se asigura suficient, pe un sector de drum în curbă uşoară spre dreapta, s-a angajajat în depăşirea unei coloane de vehicule. Observând că din faţă se apropia un alt vehicul, Ladislau S. a încercat să reintre pe banda sa de mers, dar a acroşat partea din spate a unei autoutilitare condusă regulamentar în aceeaşi direcţie de mers.

În urma accidentului a rezultat rănirea în zona capului a conducătorului auto Ladislau S. care a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, unde a fost internat.

Celor doi conducători de autovehicule implicate în accident le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax