Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT la intrarea în Cugir. Trei tineri s-au răsturnat cu un autoturism. Şoferul a fost rănit

Publicat

politie masina sirena luminiUn accident rutier s-a produs vineri dimineaţa, la intrarea în oraşul Cugir, în zona Râul Mare. Un autoturism în care se aflau trei tineri s-a răsturnat. Conducătorul auto a fost rănit, fiind transportat la spital. 

Din primele informații, un autoturism marca Renault, înmatriculat în județul Alba, pe fondul neadaptării vitezei, într-o curbă la stânga, a derapat și s-a răsturnat. În mașină se aflau trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 22 de ani.

Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 21 de ani, a fost rănit, fiind transportat la spital. Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest la fața locului.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, vineri dimineaţa, la ora 4.15, Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că pe strada Râul Mare din oraşul Cugir a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a stabilit că Bogdan M., de 21 de ani, din oraşul Cugir, în timp ce conducea un autoturism, nu a redus viteza într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe acostament în partea dreaptă a direcţiei sale de mers.

Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Cugir şi ulterior la Spitalul Judeţean Alba, unde s-a stabilit că a suferit leziuni corporale uşoare.

În autoturism se mai aflau alte două persoane, care nu fost rănite.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax