Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acord între Primăria Alba Iulia şi UAB pentru promovarea municipiului ca destinaţie de afaceri printr-un portal de business profesionist

Publicat

În şedinţa Consiliului Local Alba Iulia de vineri se propune încheierea unui parteneriat între Primărie şi Universitatea „1 Decembrie 1918” (UAB) pentru realizarea unui portal de informare privind potenţialul investiţional şi de dezvoltare economică a municipiului care să-l promoveze ca zonă atractivă pentru investitori. În total, bugetul alocat acestui proiect însumează 11.000 de euro, ce cuprinde traducerea pachetului informativ în trei limbi şi cheltuieli legate de organizarea întâlnirilor şi colectarea datelor.

În documentaţia proiectului de hotărâre se arată că principalul scop al acordului este de a stabili un parteneriat durabil între Municipiul Alba Iulia şi Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, care să contribuie la implementarea unui proiect de marketing online al potenţialului economic existent, în vederea dezvoltării durabile a comunităţii locale, prin realizarea unui portal de informare privind potenţialul investiţional şi de dezvoltare ecoonomică a municipiului de către un colectiv de studenţi ai UAB şi folosirea canalelor specifice social-media, care să promoveze municipiul la nivel naţional şi internaţional, ca destinaţie de afaceri.

Studenţii care vor fi implicaţi în proiect vor avea astfel posbilitatea să acumuleze cunoştinţe profesionale, iar iniţiativa stimulează cetăţenia activă europeană şi activităţile de voluntariat.

La capitolul cheltuieli, municipiul ar urma să susţină financiar traducerea portalului în trei limbi care nu se regăsesc în catedra de limbi străine a UAB, în limita unui buget maxim de 2000 de euro/limbă şi organizarea întâlnirilor, colectărilor de date, în limita sumei de 5000 de euro, ce cuprinde servicii de catering (întâlniri de lucru între Municipiul Alba Iulia şi UAB).

Portalul va fi realizat până la sfârşitul anului şi va fi disponibil în română, engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: UPDATE: Şedinţă la CL Alba Iulia. S-a votat cotizaţia la AIDA-TL, facilităţi pentru elevi şi parteneriat cu UAB pentru investiții | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax