Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a Poliției la Ocna Mureş și Unirea: Căruţaşi prinşi în timp ce transportau lemn furat şi dosar penal pentru un şofer băut la volan

Publicat

caruta cu lemne, lemn, caruta, lemn taiat, furt lemne Poliţiştii din Ocna Mureş au dat amenzi, duminică, în cadrul unei acţiuni de control derulate în oraş şi în localitatea Unirea. Au descoperit trei infracţiuni, au reţinut două permise şi au retras un certificate de înmatriculare.

Valoarea amenzilor aplicate este de 585 lei.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii i-au identificat pe doi bărbaţi din judeţul Alba care transportau material lemnos cu un vehicul cu tracţiune animală, fără a poseda documente de provenienţă. În urma verificărilor s-a stabilit ca aceştia au tăiat şi sustras arbori nemarcați dintr-o pădure din proprietatea Ocolului Silvic Aiud.

De asemenea, a fost oprit pentru control, pe strada Traian din localitatea Unirea, un autoturism condus de Nicolae F., de 30 ani, din Blaj. Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

Față de bărbat se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax