Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune IPJ Alba: Sute de autovehicule de transport marfă sau persoane verificate în trafic şi amenzi de 32.000 de lei

Publicat

actiune filtru politia politist rutierÎn săptămâna precedentă, poliţiştii din Alba au verificat 469 de autovehicule de transport marfă şi persoane, în cadrul unei acţiuni ce a vizat creşterea siguranţei rutiere. Au fost aplicate 120 de sancţiuni contravenţionale şi reţinute 4 certificate de înmatriculare şi un permis de conducere.

În perioada 10-16 octombrie, Serviciul Rutier Alba, a desfăşurat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicate autovehiculele destinate transportului de mărfuri şi persoane.

În cadrul acestei acţiuni au fost verificate 335 de autovehicule de transport marfă, iar poliţiştii au constatat 101 abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Cele mai multe sancţiuni (23) au fost aplicate pentru depăşirea regimului legal de viteză.

Totodată, au fost reţinute 4 certificate de înmatriculare şi un permis de conducere, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 27.375 lei.

În ceea ce priveşte transportul public de persoane, poliţiştii au verificat 134 de autovehicule destinate acestui tip de transport, iar în 19 cazuri au constat abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice (viteză, centură, lipsă document). Valoarea totală a sancţiunilor aplicate transportatorilor de persoane a fost de 4.625 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax