Connect with us
Publicitate

POLITICA

ALEGERI LOCALE 2016. Traian Gligor, candidatul PNL la Primăria Bistra: ,,Împreună, pentru bunăstarea comunei”

Publicat

Traian Gligor_primar PNLBistra De când sunt primar, dorinţa mea a fost să vă răsplătesc încrederea pe care mi-aţi acordat-o.

Şi multe dintre problemele comunei le-am rezolvat împreună: am asfaltat străzile şi am construit podul rutier la Lunca Largă; am reabilitat școlile și  am amenajat spaţii recreative pentru tinerii din comună (sală de sport, teren de fotbal sintetic şi nocturnă, părculeţ de joacă pentru copii); am extins iluminatul public și l-am făcut mai performant; am înființat Centrul Cultural și am activat Corul Mixt din Bistra; am realizat staţie de epurare şi reţea de canalizare.

Chiar dacă nu a fost mereu uşor şi din diverse motive care nu au ţinut de mine, am simţit că am parte de susţinerea dumneavoastră şi am mers împreună, înainte. Lucrurile nu se pot opri aici.

Am încă multe planuri pentru comuna Bistra: modernizarea drumurilor comunale și sătești şi amenajarea centrului comunei (trotuare, parcări, spaţii verzi, refugii, accese etc.); realizarea cadastrului general (întabularea gratuită a proprietăților în comuna Bistra); sprijin pentru întreprinzătorii din comună pentru obținerea de finanțări prin GAL si dezvoltarea turismului; asigurarea de beneficii și servicii sociale pentru persoanele nevoiașe sau cu situaţii speciale din comună (serviciu de îngrijire la domiciliu, centru de zi tip ,,After School” etc.); menținerea obiceiurilor, tradițiilor și evenimentelor culturale și sportive precum și identificarea de noi activități în viaţa socială, culturală și sportivă a locuitorilor comunei Bistra.

Am alături de mie o echipă de consilieri locali formată din oameni destoinici și hotărâți. Avem  și sprijinul ferm al  Consiliului Județean Alba și al Președintelui Ion Dumitrel, care ne vor ajuta să ne atingem obiectivele propuse.

Pentru toate acestea, contez pe dumneavoastră şi vă cer să ne acordaţi din nou votul la alegerile din 5 iunie.

Traian Gligor, candidatul PNL la Primăria Comunei Bistra

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax