Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alina Boholţan şi Ruxandra Duţă s-au clasat pe locul 6, alături de Lotul României, la Campionatul European de Alergare Montană

Publicat

Atletele legitimate la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, Roxana Duţă şi Alina Boholţan au participat alături de Lotul României la cea de-a 11-a ediţie a Campionatelor Europene de Alergare Montană, desfăşurate sâmbătă, 7 iulie, în localitatea Denizil din Turcia. Sportivele albaiulience au reuşit să termine cursa individuală pe locurile 24, respectiv 26, iar, pe echipe, Lotul României a reuşit să se claseze pe locul 6.

La startul competiţiei s-au reunit sportivi reprezentând 21 de naţiuni din Europa. Din echipa României au mai făcut parte, pe lângă cele două sportive din Alba Iulia – Roxana Duţă şi Alina Bolholţan -, şi Denisa Dragomir (CS Muscelul CL), care s-a clasat locul 19 şi Elena Moagă (CS Pandurii Tg. Jiu), clasată pe  locul 22.

Surpriza plăcută a venit din partea lui Ionuţ Zincă, sportiv legitimat atât la atletism cât şi la orientare la CS Universitatea Craiova, care a reuşit să cucerească  medalia de bronz în competiţia seniorilor. Această performanţă constituie o premieră pentru atletismul românesc la nivelul seniorilor.

A fost destul de bine la concurs, din păcate m-am simţit puţin obosită şi cred că asta a fost din cauza faptului că am muncit foarte mult în săptămâna dinaintea competiţiei şi se pare că oboseala şi-a spus cuvântul. Per total, a fost bine locul al VI-lea, a fost şi obiectivul federaţiei”, a declarat Alina Boholţan.

De altfel, pentru  atletele din Alba Iulia va urma  un stagiu de  pregătire la altitudine, la Piatra Arsă, unde se vor afla  timp de o lună, cu sprijinul oferit de către CS Universitatea Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax