Connect with us
Publicitate

Uncategorized

A cincea ediție a Green Fashion Show la Alba Mall. Echipe de liceeni din Alba vor demonstra că Eco „ECool”

Publicat

Cel mai tare show de modă ECO din România se desfăşoară pentru a cincea oară la Alba Mall. Aproximativ 25 de echipe formate din elevi de la liceele din județul Alba vor demonstra joi, 24 aprilie, cât sunt de talentați și de pricepuți în a crea obiecte vestimentare, toate din materiale reciclabile, la Alea Green Fashion Show. Parada costumelor este organizată în cadrul campaniei „Ecool”, iar anul acesta invitații speciali vor fi CTC.

Cele mai tari costume „eco” ne vor încânta privirea, joi, la cea de V-a deiție a Alea Green Fahion Show. Pungi, cartoane, hârtie, cd-uri, conserve, șervețele, obiecte electrice, baloane, toate acestea vor deveni opere de artă în mâinile tinerilor talentați care s-au înscris în concurs.

Peste 25 de echipe așteaptă să își expună creațiile și să câștige unul din premiile pune în joc printre care ședințe foto, excursii dar și altele.

Se va acorda premiu pentru cel mai bun spectacol, premiu pentru cea mai bună colecţie de costume și premiu pentru cel mai convingător mesaj eco. Acestea vor fi acordate la nivel de echipă și vor consta în participarea într-o excursie tematică.

De asemenea vor fi premii individuale pentru designerii celor mai apreciate costume vor consta în participarea la evenimente din domeniul creației vestimentare și premii individuale pentru cele mai bune prezențe scenice care vor consta în ședințe foto realizate de profesioniști ai fotografiei . Ca și anul trecut se vor da și premii pentru popularitate, alese în urma unui vot online pe pagina de Facebook a Campaniei ECOol, vor consta în invitații la evenimente mondene din județ.

Evenimentul s-a bucurat de un real succes în fiecare an și a reușit să adune în Alba Mall sute de susținători și curioși veniți să admire parada celor mai tari costume.

Și pentru că este un eveniment special nu puteau lipsi invitații speciali. Anul acesta formația CTC vine la Alba Iulia pentru a-i încânta pe tineri.

Proiectul vizează sensibilizarea elevilor și a cadrelor didactice față de mediul înconjurător, implicarea lor într-o activitate care presupune lucrul în echipă și stimularea creativității.

Campania “E Cool!” este organizată de Agenția Locală a Energiei Alba (ALEA), împreună cu Consiliul Județean Alba și Inspectoratul Școlar al Județului Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax