Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Au furat scule în valoare de 2.000 de lei din locuința unui bărbat, când acesta nu era acasă. Doi tineri din Noșlac s-au ales cu dosar penal

Publicat

Doi tineri din localitatea Noșlac au fost prinși de polițiști, după ce au furat mai multe scule din locuința unui cetățean din comună, în perioada în care acesta a lipsit de la domiciliu. Bunurile, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, au fost recuperate și restituite păgubitului, iar pe numele celor doi suspecți s-a întocmit dosar penal.

Poliţiştii din Noşlac, au fost sesizaţi marți, în jurul orei 11.00, de către un cetăţean in comună, cu privire la faptul că în perioada 9 – 21 ianuarie, în care a lipsit de la domiciliu, i-au fost sustrase bunuri în valoare de 2.000 de lei.

În urma activităţilor de cercetare efectuate de poliţiştii postului de poliţie, s-a reușit identificarea principalilor suspecţi de comiterea furtului, D.A.I. şi C.L.A., doi tineri de 21 şi 20 de ani, ambii din comuna Noşlac, care în noaptea de 9 spre 10 ianuarie, au escaladat gardul împrejmuitor al locuinţei păgubitului şi pe un geam au pătruns în interiorul locuinţei acestuia, de unde au sustras mai multe scule (o pompă submersibilă, o maşină de filetat, un pendulator, un flex, un fierăstrău electric, o drujbă, o pompă de zugrăvit şi 3 maşini de găurit).

Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a reuşit recuperarea tuturor bunurilor sustrase care au fost restituite păgubitului.

Pe numele celor doi suspecţi a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax