|

AUDIENŢE ONLINE: Despre iluminat public în Miceşti şi pe Bd. Revoluţiei, Consiliul Cetăţenesc şi funcţionarea semafoarelor în mai multe intersecţii

Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia au transmis răspunsuri la întrebările adresate de cititorii Alba 24 la secţiunea „Audienţe Online„, privind noi probleme administrative. Sunt oferite precizări referitoare la iluminatul public în zona Miceşti şi pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia, la constituirea Consiliului Cetăţenesc şi funcţionarea semafoarelor la intersecţiile de la stadion, gară şi Bulevardul 1 Decembrie.

 

Întrebare de la: Dorinel Popa. Subiect: Înscrieri

„Se fac înscrieri şi online pentru Consiliul Cetăţenesc A.I. sau ceva detalii (locaţie, email etc)? Mă interesează personal. Este ceva nou?”

Răspuns: „Formularele de înscriere în Consiliul Cetăţenesc se vor expedia prin poştă, însă nu înainte ca procedura să fie avizată în Consiliul Local.”

 

Întrebare de la: Haplea. Subiect: Iluminat public

„În apropiere de intrarea în Miceşti dinspre Alba Iulia, pe partea dreaptă, nu funcţionează mai multe becuri de pe stâlpii de iluminat”

Răspuns: „Iluminatul public în zona Alba Iulia – Miceşti – str. Calea Moţilor este asigurat pentru circulaţia pe 4 benzi de circulaţie (2 dus, 2 întors). În termen de 10 zile se vor remedia defecţiunile constatate.”

 

Întrebare de la: Ovidiu. Subiect: Iluminat public

„Acum, ca să adjudecat contractul legat de iluminatul public, cât mai durează până la remedierea problemelor legate de iluminat de pe Bulevardul Revoluţiei şi nu numai acea zonă?”

Răspuns: „Mai durează 10 zile până la remedierea problemelor legate de iluminat.”

 

Întrebare de la: Alex Dănilă. Subiect: problema semafoarelor

„1. Nu ştiu dacă aţi observat, dar, la intersecţiile semaforizate de la stadion şi de la gară, câte un semafor pentru pietoni a fost luat/furat… cu tot cu stâlp, acum mai bine de-o săptămână!

2. Nu se poate face ceva cu semafoarele de pe Bulevardul 1 Decembrie, să fie sincronizate, ca să nu stai la coadă la fiecare dintre ele?”

Răspuns:

„1. Semafoarele de la gară şi stadion au fost avariate în urma unor accidente cu victime. Nici până astăzi, 5.11.2012, nu ne-au fost comunicaţi vinovaţii de către organele în drept.

2. Remedierea inconvenientului se va realiza de îndată ce ne vor parveni echipamentele necesare. Instalaţiile de dirijare a traficului rutier funcţionează în regim normal pentru a nu bloca intersecţiile.”

 

Întrebare de la: Mihai Claudiu. Subiect: Cetatea Alba Carolina

„De ce merge sistemul de irigare a gazonului din cetate când afară plouă? Sper că va fi oprit când începe îngheţul. Dar de repararea diuzelor care udă trotuarul (turiştii) şi nu gazonul, se va ocupa cineva?”

Răspuns: „Sistemul de irigare a spaţiilor verzi este în regim de verificare şi punere în siguranţă pe timpul iernii. Probabil s-au făcut probe înainte de închidere a sistemului.”

 

Întrebare de la: Panduru Nicolae. Subiect: diverse

„Această chestiune cu primirea răspunsului în 48 de ore, bănuiesc că este o glumă, la toate întrebările puse de subsemnatul primăriei în ultimele 3 luni am primit răspunsuri în 48 de zile nu de ore, iar răspunsul a fost o filozofie pe textul legislaţiei şi nimic concret.”

Răspuns: „Cele mai multe răspunsuri necesită documentare, care nu se poate realiza în 48 de ore. Înainte de a le publica, aşteptăm să strângem un număr mai mare de răspunsuri. Atunci când este posibil, răspunsurile apar în 48 de ore.”

URL scurt: http://alba24.ro/?p=140399avatar Publicat de pe 5 noiembrie 2012 şi actualizat pe 5 noiembrie 2012.
Publicat în ADMINISTRATIE, Audiente Online, EVENIMENT.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “AUDIENŢE ONLINE: Despre iluminat public în Miceşti şi pe Bd. Revoluţiei, Consiliul Cetăţenesc şi funcţionarea semafoarelor în mai multe intersecţii”

  1. buna initiativa cu aceasta audienta online . asa de mai rezolca unele probleme din orasul acesta . cat de mici ar fie ele :)

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • maya: PSD s-aude?!
  • om: Mult as vrea si eu asta, Iulia!
  • Apocalipsa lui Rika: cat mai mult daca se poate sa ploua cu gheata cat oul de strut ! nu e pacat sa strica tot in...
  • Cris: Pacat ca nu era nimeni la volanul masinii negre sa treaca peste el cat s-a prefacut „victima”. Ar...
  • Mario: Bună ziua. Am și eu o întrebare, dacă am lucrate 9 luni în ultimii 2 ani,am o problema și nu am mai putut sa...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI