Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

AUDIENŢE ONLINE: Despre asfaltări pe străzile Viilor şi Cedrului şi trotuar între pasajul din Partoş şi podul peste Mureş

Publicat

Noi răspunsuri de la Primăria Alba Iulia, pentru cititorii Alba24 care au adresat întrebări la „Audienţe Online„. Puteţi citi informaţii despre asfaltări pe strada Viilor din Alba Iulia şi Cedrului din Oarda de Jos, dar şi oportunitatea amenajării trotuarului în zona dintre pasajul din Partoş şi podul peste Mureş, la ieşire din oraş spre Sebeş.

Întrebare de la: Petraşcu Bogdan; Subiect: Când se asfaltează str. Viilor?

„Am şi eu o întrebare:când se asfaltează această stradă, Viilor, porţiunea dinspre fabrica Apulum? Aceasta a fost traversată pe vremea când se trecea pe pontoane la râul Mureş de fel şi fel de camioane şi autoutilitare, care au distrus drumul. Respectiva porţiune nu a mai fost reabilitată de când au realizat cei de la Apulum acest drum, ceea ce înseamnă acum f.f. mult timp!”

Răpuns: „Strada Viilor nu a s-a putut reface, deoarece structura urma să fie deteriorată de traseul de canalizare (conducta de refulare la Staţia de epurare), realizat în această vară. Lucrările de refacere ale covorului asfaltic sunt propuse spre execuţie până la sfârşitul lunii septembrie ale anului în curs.”

 

Întrebare de la: Vasile I.; Subiect: Asfaltare strada Cedrului

„Având în vedere că lucrările pentru reţeaua de canalizare s-au finalizat, când se va trece la asfaltare?”

Răspuns: „Străzile pietruite din Oarda de Jos şi reţelele majore de legătura dintre Oarda de Jos şi Oarda de Sus sunt incluse într-un proiect de modernizare, care a fost licitat în data de 16 august 2012, pentru execuţie. Urmează procesele de evaluare şi aplicare specifice legislaţiei în vigoare.”

 

Întrebare de la: Dorina Borcau; Subiect: Trotuar

„Bună ziua. După cum ştiţi, cu siguranţă, după repararea podului peste Mureş şi a pasajului Partoş, acestora li s-a făcut trotuar. Ciudat este că există trotuar pe aceste două obiecte de infrastructură, dar nu există trotuar pe distanţa dintre ele! Nu doriţi să faceţi trotuar, pe strada Regimentul V Vânători, între podul peste Mureş şi Pasaj?”

Răspuns: „În cartierul Partoş, există într-adevăr zone pietonale care nu sunt amenajate corespunzător. Nu s-a putut interveni până în momentul de faţă, deoarece au avut loc lucrări majore în cadrul reţelei de canalizare şi a branşamentelor la imobilele din zonă. De asemenea, s-a introdus şi reţeaua de apă. Ulterior acestor operaţiuni, sperăm ca în decursul anului 2013 să se refacă şi trotuarele, în corelare cu lucrările de modernizare a drumurilor pietruite (str. Dacilor, Gemenilor, Liliacului, Ana Ipătescu).

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax