Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbaţi din Teiuş şi Săliştea, cercetaţi pentru infracţiuni rutiere. Au condus fără permis, maşini sau motociclete neînmatriculate

Publicat

actiune politia filtru politistUn bărbat din Săliştea şi alţi doi tineri au avut „ghinionul” să fie opriţi, sâmbătă, de poliţişti în timp ce conduceau fără permis sau autovehicule neînmatriculate. Cei trei s-au ales cu dosare penale.

Sâmbătă, 15 octombrie, în jurul orei 17.00, poliţiştii Secţie 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos l-au depistat pe G.C., un bărbat de 66 de ani, din comuna Săliştea, în timp ce conducea un motociclu fără a deţine permis de conducere şi fără ca autovehiculul să fie înmatriculat sau înregistrat.

În aceeaşi zi, pe raza localităţii Tărtăria, poliţiştii Secţie 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos l-au depistat pe A.D., un tânăr de 25 de ani, din comuna Săliştea, care conducea o motocicletă neînmatriculată şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În jurul orei 11.40, poliţiştii rutieri din Aiud au depistat un autoturism care circula cu viteză peste limita legală. Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, şoferul autoturismului, C.V.M. un tânăr de 21 de ani, din Teiuş, avea permisul de conducere reţinut, iar autoturismul nu era înmatriculat în circulaţie şi avea aplicate plăcuţe de înmatriculare false.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. A.D.

    luni, 17.10.2016 at 14:28

    Hahahaha . Legea e lege…dar nu pentru toti e la fel :)))) Astia o patesc mai rau decat interlopul care a omorat un om pe trecerea de pietoni :)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax