|

Big Brother la Câmpeni. Primăria instalează 18 camere video ca să vadă cine aruncă gunoaiele prin oraș

camera video supraveghereValea Caselor, Valea râului Arieș, Valea Brătinesei și a Bistrei vor fi supravegheat video. Primăria Câmpeni a decis să monteze camere de supraveghere pentru a încerca să pună capăt unui prost obicei practicat în zonă: aruncatul gunoaielor pe spaţiul public. În total, vor fi montate 18 camere, șase dintre acestea fiind deja puse în funcțiune.

Potrivit primarului Călin Andreș, supravegherea populației este o necesitate având în vedere că zonele se umple de gunoaie, cu toate că există pubele pentru deșeuri.

„Trebuiau montate în urmă cu 27 de ani, pentru că la români doar dacă îi supraveghezi știu să se comporte civilizat. Am avut probleme acolo, se aruncă gunoaie în aceste zone, deși au pubele care se duc la timp, dar tot degeaba, atunci îi supraveghem, măcar știm cine aruncă și acei oameni vor fi amendați”, spune primarul Călin Andreș.

Este vorba despre sisteme de supraveghere video IP (32canale, HDD4TB -4 bucăţi), camere IP (16 bucăţi), camere speed-dome (2 bucăţi), accesorii montaj, inclusiv cu servicii de instalare și punere în funcțiune.

Prețul acestora a fost de 51,693.48 lei (11,336.2895 euro) care include achiziționare sistem de supraveghere diferite zone primăria Câmpeni, instalarea și punerea lor în funcțiune.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=588455avatar Publicat de pe 12 august 2017 şi actualizat pe 11 august 2017.
Publicat în ACTUALITATE, ADMINISTRATIE.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

2 comentarii pentru “Big Brother la Câmpeni. Primăria instalează 18 camere video ca să vadă cine aruncă gunoaiele prin oraș”

  1. Camerele ar trebui montate pe DN 75 sa monitorizeze masinile care trec incarcate cu lemne. Dar nuuu. Cine are interes sa faca asa ceva?

  2. Da o camera pe primaru cand puneti sa vedem cum isi bate joc de banii orasului. Mare tupeu mai are individul asta.

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Chris: Baaaa, cum sa aiba salariile astea?Este INCREDIBIL!!Ce fac ei ca sa primeasca banii astia?Nu pot sa cred!! De...
  • vitan sandu: Pai nu vedeti ce moaca de urangutan are!? De fapt, cred ca am jignit maimuta: scuze, madamme!
  • om: Buna treaba!
  • privat: Salarii de multinationala pentru niste angajati de multe ori incompetenti, de cele mai multe ori sfidatori cu...
  • vitan sandu: Da, si ca sa sustina aceste salarii, sa vedeti ce impozite o sa platim incepand cu 2018!

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI