Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cazul bancomatelor sparte la Alba Iulia. Tânăr din Caraş-Severin, prins de poliţiştii din Cluj. A „operat” în mai multe judeţe

Publicat

IMG_1309 Noutăţi în cazul ATM-urilor bancare sparte, în urmă cu o lună, la Alba Iulia. Poliţiştii din Cluj l-au reţinut pe un tânăr din Caraş-Severin care a „operat” atât în Alba, cât şi în judeţele Cluj, Sibiu, Hunedoara, Timiș, Arad și Bihor. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.

Este vorba despre un tânăr de 26 de ani din Caraș-Severin, care a fost identificat în judeţul de reşedinţă şi la domiciliul căruia polițiștii clujeni, însoțiți de criminaliști și luptători SAS, au efectuat, vineri, percheziție.

„Bărbatul de 26 de ani, din județul Caraș Severin, este cercetat de către polițiștii clujeni pentru săvârșirea a 7 tentative de furturi din bancomate de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La data de 24 septembrie a.c., acesta ar fi încercat sustragerea unor sume de bani din 7 bancomate, prin aplicarea unor dispozitive confecționate artizanal în interiorul fantei de eliberare a banilor. Astfel, la efectuarea tranzacției, bancnotele eliberate ar fi rămas blocate în interior, ATM-ul fiind scos din uz.

De asemenea, în urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că cel în cauză ar fi fost implicat în peste 50 de fapte de retrageri frauduloase de numerar din ATM-uri de pe raza județelor Alba, Sibiu, Hunedoara, Timiș, Arad și Bihor.

Valoarea totală a prejudiciului cauzat urmează a fi stabilită”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Tânărul a fost reţinut de poliţiştii din Cluj şi oamenii legii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale și identificarea tuturor persoanelor implicate.

Vezi şi FOTO: CINCI bancomate SPARTE la ALBA IULIA. Poliția a demarat ancheta pentru identificarea autorilor

Reamintim că pe 22 septembrie, la cinci bancomate aparţinând unui număr de trei instituţii bancare şi localizate în centrul oraşului Alba Iulia – zona Nicolae Titulescu – Piaţa Iuliu Maniu, respectiv cartierul Cetate – zona Transilvaniei – Revoluţiei, au fost sesizate avarii la dispozitivele de eliberat cash. Fantele de eliberare a numerarului au fost deteriorate, fiind întredeschise şi blocate, iar ATM-urile afişau mesajul de eroare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax