|

Cele mai bune sortimente de vin din producţia locală, oferite spre degustare olandezilor

Vinul din judeţul Alba a ajuns în Olanda. O delegație a producătorilor de vin din județul Alba participă la Haga, în perioada aceasta, la invitația Ambasadei României în Olanda, la o misiune de promovare, având întâlniri cu mediul de afaceri și cu o parte a corpului diplomatic acreditat în această ţară.

Delegația județului Alba este condusă de președintele Asociației Țara Vinului și vicepreședinte al Consiliului Județean (CJ) Alba, Alin Cucui și este compusă din reprezentanții a șapte mici producători de vin din județ, dar şi din cei ai companiei „Jidvei”.

 

 

Potrivit preşedintelui CJ Alba, Ion Dumitrel, în Olanda tot consumul de vin este asigurat din importuri. În acest context, Ambasada României a organizat un eveniment de prezentare a vinurilor românești, în cadrul căruia produsele din județul Alba vor fi la loc de cinste.

„Dincolo de calitatea deosebită a vinurilor, a contat foarte mult că la noi există Asociația Țara Vinului, asociație creată și sprijinită de Consiliul Județean Alba. Acest parteneriat între producători și administrație este foarte bine văzut și constituie un plus în promovarea producției de vin din județul Alba în străinătate”, a declarat Ion Dumitrel.

Reprezentanţii din Alba se vor întâlni cu circa 50 de firme de distribuție de vin din Olanda, precum şi cu reprezentanţi ai ambasadelor străine acreditate în această ţară, la toate întâlnirile fiind oferite spre degustare cele mai bune sortimente de vin din producţia locală. Producătorii de vin au fost astfel cooptați în delegație încât să reprezinte cele patru podgorii ce se află în județul Alba, respectiv: Podgoria Alba Iulia (sau Țara Vinului), Podgoria Sebeș-Apold, Podgoria Aiud și Podgoria Târnave.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=23653avatar Publicat de pe 3 mai 2011 şi actualizat pe 3 mai 2011.
Publicat în ACTUALITATE, Business news.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • maya: PSD s-aude?!
  • om: Mult as vrea si eu asta, Iulia!
  • Apocalipsa lui Rika: cat mai mult daca se poate sa ploua cu gheata cat oul de strut ! nu e pacat sa strica tot in...
  • Cris: Pacat ca nu era nimeni la volanul masinii negre sa treaca peste el cat s-a prefacut „victima”. Ar...
  • Mario: Bună ziua. Am și eu o întrebare, dacă am lucrate 9 luni în ultimii 2 ani,am o problema și nu am mai putut sa...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI