Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concurenţă pentru posturile de grefieri. REZULTATELE candidaţilor din ALBA la concursul de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri

Publicat

just

birou grefieriConsiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele candidaţilor la examenul de admitere în acest an la Şcoala Naţională de Grefieri. 12 candidaţi din judeţul Alba au reuşit să obţină medii peste 6, însă având în vedere concurenţa foarte mare şi numărul limitat de locuri, rezultatele finale ar putea să nu fie favorabile pentru toţi.

Examenul a constat în susţinerea în 24 aprilie a unei probe scrise la procedură penală, procedură civilă şi organizare judiciară.

Pentru a fi admişi la Şcoala naţională de Grefieri, candidaţii trebuie să aibă cel puţin media 6, dar nu mai puţin de 5 la fiecare probă de concurs. Repartizarea se face în ordinea descrescătoare a mediilor.

În perioada 10-11 mai, candidaţii pot formula contestaţii, iar rezultatele finale vor fi cunoscute în 18 mai, urmând ca în perioada 19 mai – 3 iunie să fie verificată buna reputaţie.

Concursul a fost organizat pentru ocuparea a 130 de locuri de grefier cu studii superioare juridice, din care 100 la instanţe şi 30 la parchete. Concurenţa a fost mare, fiind înscrişi peste 1200 de candidaţi. Astfel că mediile celor care au şanse să fie admişi, în limita locurilor ar fi între 9,69 (cea mai mare medie) şi 8,59. AICI, rezultate integral.

Rezultatele candidaţilor înscrişi la Tribunalul Alba (medii înainte de contestaţii):

Ionela Cuptor Ilie 8,76

Oana Diana Marincaş 8,20

Darius Constantin Modol 8,00

Ligia Daniela Groza 7,96

Roxana Adina Moldovan 7,76

Monica Lia Vlad 7,75

Bettyna Tabita Nicolaus 7,63

Ioana Celiana Oltean 7,61

Mihaela Manciulea 7,22

Elena Raluca Savonea 6,94

Iuliana Ioana Ţili – 6,91

Elena Maria Păcurariu 6,64

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax