Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Concursul ,,Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii. 80 de elevi ai școlilor din Alba au participat la mai multe probe

Publicat

Concursul ,,Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii. 80 de elevi ai școlilor din Alba au participat la mai multe probe.

,,Prietenii pompierilor” este un concurs cu caracter educativ, tehnico-aplicativ și sportiv în domeniul apărării împotriva incendiilor și are ca obiective dezvoltarea capacităţilor de înţelegere şi de apreciere a pericolelor generate de situaţiile de urgenţă pentru viaţă şi mediu.

De asemenea, acesta promovează dezvoltarea atitudinilor şi a comportamentelor corespunzătoare în rândul elevilor, dar și formarea şi dezvoltarea unor trăsături precum iniţiativa, curajul, disciplina şi spiritul de echipă.

Concursul a constat într-o probă teoretică și două practice, la care au participat 80 de elevi ai școlilor din județul Alba.

”Copiii ne-au oferit un exemplu de fair play, dovedind spirit de echipă, implicare și multe zâmbete.

Am participat la o întrecere frumoasă, rezultat al muncii, perseverenței și a pregătirii intense atât din partea elevilor, cât mai ales din partea a cadrelor didactice care i-au coordonat.

Și pentru că orice concurs trebuie să aibă și un clasament, în cadrul etapei județene de azi, acesta a fost următorul, premierea fiind făcută de domnul prefect Nicolae Albu, reprezentant al Consiliului Județean, Sorina Oprean și prim adjunctul inspectorului șef al ISU Alba, lt. col. Cîmpean Cristian” au precizat reprezentanții ISU Alba, organizatorii evenimentului.

Categoria Băieti/Mixt

  • Locul I: Liceul ,,Corneliu Medrea” Zlatna
  • Locul II: Școala Gimnazială ,,Ioan de Hunedoara” Sântimbru
  • Locul III: Școala Gimnazială ,,Avram Iancu” Abrud
  • Mențiunea I: Liceul German Sebeș
  • Mențiunea II: Școala Gimnaziala ,,Axente Sever” Aiud

Categoria fete:

  • Locul I: Liceul German Sebeș
  • Locul II: Școala Gimnazială ,,Ioan de Hunedoara” Sântimbru
  • Locul III: Școala Gimnazială ,,Avram Iancu” Abrud

”Mulțumim pentru implicare și dăruire atât copiilor participanți, cât și cadrelor didactice care i-au coordonat.

De asemenea mulțumim Consiliului Județean Alba pentru premiile oferite și Instituției Prefectului Alba care au fost alături de noi ca de fiecare dată” au transmis reprezentanții ISU Alba.

Foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax