|

Deţinut de la Penitenciarul Aiud, condamnat pentru tâlhărie, găsit SPÂNZURAT, în celulă. Cazul a fost preluat de procurori

petrica-suliUn tânăr în vârstă de 26 de ani, deţinut la Penitenciarul Aiud, a fost găsit spânzurat, în celulă. Incidentul s-a petrecut în 13 iunie, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud.

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului, deţinutul a fost găsit spânzurat marţi seara (13 iunie), în jurul orei 22.20. L-a găsit un coleg de celulă.

I-a fost acordat primul ajutor de către personalul medical al penitenciarului, iar ulterior de către personalul SMURD, care a continuat manevrele de resuscitare, până la ora 23.41, cand a fost declarat decesul, potrivit sursei citate.

Tânărul, din judeţul Sibiu, se afla la Penitenciarul Aiud din decembrie 2016, fiind condamnat la opt ani de închisoare, pentru tâlhărie calificată. A mai fost, însă, după gratii, şi anterior acestei date.

Reprezentanţii Penitenciarului Aiud au mai precizat pentru Alba24 că familia a fost informată despre acest incident, iar cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud.

UPDATE: Tânărul care a murit este Petrică Suli (26 de ani) din Mediaş. Anterior incidentului, acesta a avut înregistrate la instanţa din Aiud mai multe cereri de liberare condiţionată, dar şi plângeri privind decizii ale comisiei de disciplină. Cea mai recentă condamnare, pentru care se afla după gratii, este de 8 ani de închisoare pentru tâlhărie calificată, caz aflat în atenţia Judecătoriei Mediaş. AICI, mai multe detalii.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=577491avatar Publicat de pe 17 iunie 2017 şi actualizat pe 17 iunie 2017.
Publicat în EVENIMENT.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Iulia: Ma bucur foarte mult pentru acest eveniment organizat la Alba Iulia. Eu sper ca, prin astfel de evenimente,...
  • Suspectul: Dar de Tarnu Ioan nu pomeniti nimic? De fapt el a instigat si ajutat pe muresan sa il inchida pe...
  • Espinosa: Putem spune fara sa gresim ca ne-am ”dilit”. S-au scapat fraiele in domeniul salarizarii. Nu doar ca sumele...
  • Lola: Oribil! Asa arata si acum vreo 20 de ani, pe atunci speram sa se refaca, acum nu stiu daca mai e loc de...
  • rusinea: Biserica va purta o mare vina multi de acum inainte, pentru ca da dovada de clementa cu poponarii in fusta...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI