Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi tineri din comuna Şibot, REŢINUŢI pentru TÂLHĂRIE, după ce i-au furat unui adolescent telefonul mobil. Unul dintre agresori este minor

Publicat

arestat, catuse Doi tineri din comuna Şibot, unul dintre ei minor, au fost reţinuţi de poliţiştii din Vinţu de Jos, fiind cercetaţi pentru tâlhărie. Aceştia l-au agresat pe un tânăr de 17 ani din aceeaşi comună, pentru a-i fura telefonul mobil. Poliţiştii au găsit bunul sustras, la o casă de amanet din Alba Iulia.

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au luat, joi, măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de doi tineri de 15 şi 18 ani, din comuna Şibot, judeţul Alba, cercetaţi într-un caz de tâlhărie reclamat în 10 noiembrie.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din Vințu de Jos, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Şibot, a rezultat că în jurul orei 12.30, în timp ce se aflau pe un câmp de raza localităţii Şibot, cei doi tineri, prin violenţă, i-au luat telefonul mobil unui adolescent în vârstă de 17 ani, din comuna Şibot.

Valoarea prejudiciului a fost estimată de victimă la suma de 1.200 de lei.

Cu ocazia activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze telefonul mobil de la o casă de amanet din municipiul Alba Iulia.

Faţă de cei doi tineri a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar unităţii de parchet competente i-a fost formulată propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi prezentarea acestora judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax