Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosare penale pentru un bărbat de 39 de ani din Săliște care a condus un tractor fără permis și pentru proprietarul utilajului

Publicat

tractor Un bărbat în vârstă de 39 de ani din comuna Săliște s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins de polițiști în timp ce conducea un tractor, fără a deține permis de conducere. Totodată, şi persoana care i-a încredințat autovehicului este cercetată, pentru că i-a dat utilajul, cunoscând faptul că bărbatul nu-l putea conduce legal.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 octombrie, în jurul orei 8.20, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, în timp ce desfăşurau activități de supraveghere şi control al traficului rutier pe raza localităţii Tărtăria, l-au depistat pe un bărbat de 39 de ani, din comuna Sălişte, care conducea un tractor pe strada Principală din localitate, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tractorul i-a fost încredinţat bărbatului de către un cetăţean din aceeaşi comună, cu toate că ştia că nu deţine permis de conducere.

Faţă de conducătorul tractorului a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, iar faţă de persoana care i-a încredinţat autovehiculul, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „încredinţarea unui autovehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru a fi condus pe drumurile publice, unei persoane despre care ştie că nu deţine permis de conducere”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax