Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două tinere din Bucureşti, suspecte în cazul unui furt de produse farmaceutice, dintr-un magazin din Alba Iulia. Acestea au fost arestate preventiv

farmacie

Publicat

Două femei din Bucureşti au fost reţinute în cazul unui furt de produse farmaceutice, reclamat vineri de proprietarul unui magazin din Alba Iulia, din zona „Kaufland”. Acestea au fost prinse în zona Miercurea Sibiului, într-un autoturism în care se mai aflau alţi doi bărbaţi, transportând produsele furate, în valoare de 2.800 de lei, dar şi altele. Cele două suspecte au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE: Parchetul şi-a însuşit propunerea poliţiştilor şi le-a prezentat pe Georgiana Beatris Măcelaru şi Roxana Tătăruş Judecătoriei Alba Iulia, care a dispus arestarea preventivă a celor două, pentru o perioadă de 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Tinerele au atacat decizia instanţei cu recurs la Tribunalul Alba dar solicitarea lor a fost respinsă.

Directorul magazinului a anunţat poliţia despre furtul survenit vineri, la orele 16.30, prin apelul de urgenţă 112. A declarat că persoane necunoscute au sustras din magazin mai multe produse farmaceutice în valoare totală de 2.800 lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, în colaborare cu poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Miercurea Sibiului au reuşit să identifice şi să oprească în trafic, pe raza oraşului Miercurea Sibiului, judeţul Sibiu, autoturismul cu care se deplasau principalii suspecţi de comiterea furtului. Aceştia sunt doi bărbaţi, de 21 şi 23 de ani, ambii din municipiul Bucureşti şi două femei de 19 şi 21 de ani, de asemenea din municipiul Bucureşti. Poliţiştii au găsit în autoturismul cu care se deplasau cei patru bunurile furate, precum şi alte produse farmaceutice şi alimentare, care au fost ridicate în vederea stabilirii provenienţei.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că autoarele furtului sunt cele două femei, care au fost reţinute urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. În cauză cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor patru suspecţi.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax