Connect with us
Publicitate

Uncategorized

FEERIC FASHION DAYS: Dana Săvuică deschide prima Gală Feeric în Cetatea Alba Iulia. Creații Claudia Castrase și concert Ștefan Stan

Publicat

Sâmbătă seara, în Cetatea Alba Carolina va avea loc prima gală din cadrul Festivalului de modă „Feeric Fashion Days”. Începând cu ora 19.00, în fața Muzeului Unirii, manechinele vor defila în creațiile albaiuliencei Claudia Castrase, care după 15 ani va avea prima prezentare de modă acasă, în oraşul natal. Seara continuă cu un super concert Ștefan Stan în fața Obeliscului, iar de la ora 22.00 Poarta a III-a Cetăţii Alba Carolina va fi catwalk pentru colecțiile designerilor Evgheni Hudorojcov, Giuka, Mihaela Cîrlugea, Adriana Delia Barar, Alina Mărgulescu. Gazda acestui eveniment este Dana Săvuică.

Alba Iulia s-a transformat în „Capitala Modei” în acest weekend. „Feeric Fashion Days” ajunge pentru prima dată în Cetatea Alba Carolina. După șapte ani de la înființarea celui mai mare festival de modă din Balcani, semnat de Mitichi, Alba Iulia va fi loc de întâlnire pentru designeri, bloggeri de modă, stiliști, make-up artiști.

Sâmbătă, ziua începe cu o prezentare de modă individuală, în fața Muzeului Național al Unirii, de la ora 19.00 a designerului Claudia Castrase, de origine din Alba Iulia.

Citeşte şi După 15 ani, Claudia Castrase vine cu prima colecţie acasă, la Alba Iulia în Festivalul „Feeric Fashion Days”

Apoi, la ora 21.00, cei care vor fi prezenți în Cetatea Alba Carolina pentru marele festival vor putea asculta „vocea româniei”, pe Ștefan Stan într-un conert care va avea loc pe scena din fața Obeliscului.

Începând cu ora 22.00, Dana Săvuică, prezentatoarea acestui festival, va deschide prima Gală Feeric în Cetatea Alba Iulia. Pe pasarela de la Poarta a III-a a Cetății Alba Carolina își vor prezenta cele mai recente colecții designerii Evgheni Hudorojcov, Giuka, Mihaela Cîrlugea, Adriana Delia Barar, Alina Mărgulescu.

În timpul zilei vă puteți delecta și cu o expoziție cu fotografii de modă, expuse de Roxana Enache, Radu Carnaru, Andreea Retinschi, Oltin Dogaru lângă Poarta a IV-a a Cetății.

Feeric Fashion Days Alba Iulia este un eveniment organizat de Fundația Mitichi și susținut de Primăria municipiului Alba Iulia, cu sprijinul Consiliului Județean Alba și al Muzeului Național al Unirii Alba Iulia.

AICI PROGRAMUL DE DUMINICĂ DE LA FEERIC FASHION DAYS.

Citeşte şi DUMINICĂ: Stilista Adina Buzatu vine cu cele mai „hot” trenduri din moda masculină, la Feeric Fashion Days de la Alba Iulia. Se anunţă o surpriză de proporţie

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax