Connect with us
Publicitate

POLITICA

Femeile liberale din Cugir şi-au ales liderele

Publicat

Femeile liberale din oraşul Cugir s-au reunit, marţi, 16 noiembrie, pentru a-şi alege liderele şi pentru a stabili  acţiunile imediate şi cele viitoare ale organizaţiei de femei a PNL Cugir. Noua Organizaţie de Femei a PNL Cugir şi-a propus să se implice în continuare în activităţi comunitare.

Întrunirea de marţi a debutat cu prezentarea ordinei de zi de către fostul preşedinte al organizaţiei, viceprimarul de la Cugir, Rodica Florea care a salutat prezenţa în număr atât de mare a femeilor liberale, precum şi atmosfera plăcută a reuniunii, în consens cu spiritul şi concepţiile femeilor liberale. A urmat apoi expunerea, de către preşedintele interimar, Tatiana Petric a raportului de activitate a BP al organizaţiei, care a adus în atenţia celor prezente proiectele desfăşurate din 2007 până în prezent, precum şi evenimentele în care s-au implicat femeile liberale în această perioadă.

Două candidate pentru funcţia de preşedinte OF PNL

Principalul punct al ordinii de zi a fost alegerea preşedintelui, a celor trei vicepreşedinţi şi a componenţei Biroului Permanent al Organizaţiei de Femei a PNL Cugir. Pentru funcţia de preşedinte au fost propuse Tatiana Petric şi Mariana Pereanu, ambele bucurându-se de o largă susţinere din partea liberalelor cugirene, lucru dovedit de cele doar trei voturi care le-au despărţit şi care au fost în favoarea actualului preşedinte interimar, Tatiana Petric. În funcţiile de vicepreşedinţi au fost alese Mariana Pereanu, Marcela Duma şi Lilica Vanţ, în timp ce noul birou va fi compus dintr-un total de 11 membre.

Pe lista atribuţiilor a noii Organizaţii de Femei a PNL Cugir vor fi activităţile socio-culturale, intensificarea contactului cu anumite categorii sociale, cum ar fi persoanele cu handicap, cele vârstnice şi copiii instituţionalizaţi, care, pe lângă necesităţile zilnice, au nevoie şi de atenţie din partea societăţii, de comunicare, de informaţii şi îndrumări din partea membrelor care, prin poziţiile pe care le ocupă, sunt abilitate să le ofere.

Meditaţii gratuite pentru elevi şi acţiuni de binefacere
Femeile liberale şi-au propus ca, periodic, cele care au pregătire didactică să acorde meditaţii gratuite copiilor de la casa de tip familial din Cugir. Totodată, conducerea organizaţiei a decis să organizeze câteva acţiuni plăcute pentru aceşti copii, în prag de sărbători. O altă acţiune care se va desfăşura în perioada imediat următoare va fi un bal de binefacere, a cărui scop va fi strângerea de fonduri pentru Spitalul orăşenesc Cugir.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax