Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT pe DN1, între Alba Iulia şi Teiuş. Trafic aglomerat spre Cluj. Se circula cu viteză redusă, în coloane

Publicat

IMG-20160804-WA0011 Şoferi care au circulat joi după-amiaza pe DN1, de la Alba Iulia, spre Cluj, au transmis pentru Alba24 că traficul a fost foarte aglomerat şi se circula în coloane, cu viteză redusă.

Mai mult, în zona cu intersecţia spre Galda de Jos, s-a produs şi un accident, în care au fost implicate patru maşini, însă nu au fost persoane rănite.

Potrivit datelor de la faţa locului, maşinile implicate în accident erau înmatriculate în Alba, Bucureşti, iar unul dintre ele avea numere de Franţa.

Este vorba despre o coliziune faţă-spate. Cel mai probabil, unul dintre şoferi a frânat, iar celelalte maşini nu au mai putut opri în siguranţă. Nu au fost persoane rănite, însă unele dintre autoturismele implicate în accident au suferit avarii mai serioase la caroserii.

Nu este singurul segment de drum aglomerat în această perioadă. Şi la ieşirea din Alba Iulia spre Sebeş se circula „bară la bară”, pe ambele sensuri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax