|

FOTO: ”Blue Whale” sau ”Baba oarba”? Misterul unei fete legate la ochi, pe o bancă, în centrul orașului face furori pe facebook

legata la ochiFotografia unei fete legate la ochi, în Piața Iuliu Maniu din Alba Iulia, așteptând tăcută pe o bancă și fără nici o reacție față de cei din jur, face vâlvă pe internet. Lângă ea, pe bancă, se află o mapă roșie. Autoarea fotografiei, Anne-Marie Chelariu (vezi detalii aici), spune că s-a apropiat de tânără și a întrebat-o ce face. ”Stătea singură, legată la ochi, am întrebat-o dacă are nevoie de ceva, dacă e OK și dacă e un protest. Nu mi-a răspuns nimic. Acum aștept să apar la Camera Ascunsă sau să aflu alt deznodământ”, a scris Anne-Marie pe pagina de Fcebook. ”Am simțit tristețe/dezamăgire, când m-am apropiat” a adăugat ea.

După postarea fotografiei, Anne-Marie a primit un mesaj privat din care a aflat că la fața locului a apărut și un polițist.

„La un moment dat a mers un polițist la ea și a întrebat-o dacă e ok, și ce face… dar fata tot nu vorbea. I-a luat polițistul dosarul și îl răsfoia, dar ea tot nemișcată stătea.. Orice îi spunea, ea nu mișca și nu vorbea. În cele din urmă, a ajuns și un echipaj de poliție acolo, a luat-o unul dintre ei de braț și a ridicat-o; ea s-a desfăcut de la ochi și a luat-o prin parcare, iar polițistul mergea după ea și îi tot punea întrebări… însă ea, la fel de tăcută. Apoi a luat-o pe o străduță și nu am mai văzut-o”, sună mesajul.

fata 2Internauții și comentatorii postării au făcut o posibilă legătură cu jocul Blue Whale, care face victime printre adolescenți. Este vorba despre un joc sinistru care ține 50 de zile, la finalul căruia cei care îl joacă trebuie să se sinucidă. La nivel mondial, sunt sute de victime și de curând au apărut informații că acest joc a intrat și în România. Jucătorii sunt supuși unor probe și primesc diferite sarcini, pe parcursul celor 50 de zile. De exemplu, trebuie să se trezească noaptea și să asculte o melodie tristă, să se auto-mutileze și multe altele, altfel spus să își supună trupul unui stres psihologic intens.

Programul de ”destructurare psihologică”, cum a fost numit de psihologi, a apărut în Rusia, iar autorul se pare că este în prezent reținut de autoritățile ruse. Dincolo de speculațiile făcute de utilizatorii de Facebook, prezența fetei legate la ochi în centrul orașului rămâne un mister. A doua fotografie ne-a fost trimisă astăzi de către bloggerul Andrei Dobra.

Surse din cadrul IPJ Alba au declarat pentru Alba24.ro că s-au făcut anumite verificări în ceea ce privește acest joc în județul Alba, fără prea mari rezultate. Totuși, au spus polițiștii, fata este în evidența instituției, însă nu au oferit deocamdată detalii suplimentare.

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=553322avatar Publicat de pe 16 martie 2017 şi actualizat pe 16 martie 2017.
Publicat în BREAKING NEWS, EVENIMENT, Foto, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

3 comentarii pentru “FOTO: ”Blue Whale” sau ”Baba oarba”? Misterul unei fete legate la ochi, pe o bancă, în centrul orașului face furori pe facebook”

 1. s-o prinda si s-o lege de calorifer, sa-i dea doar pita cu apa si bataie in fiecare zi, sa-i intre mintile-n-cap…

  • Ai idee cât de absurd a sunat ce ai spus?!
   Sunt persoane care trec prin anxietate,depresie ..nu e doar o acțiune efectuată în urma plictiselii.
   Aşa că nu ar mai trebuii să vorbeşti bazaconii în necunoştință de cauză! 😉

   • Probabil are nevoie de ajutor si consider ca autoritatile ar trebui sa faca ceva, sau e un experiment .
    Imi doresc sa fie varianta a doua si sa nu aud ca fata aceea face parte din acel joc stupid.

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

 • Sasu Hani: ,,Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Alba a propus sancționarea conducerii...
 • Bomba Atomica: Primaru Hava e de vina ! tiganii il voteaza si el le da ajutoare sociale si ii apara de amenzi ! Cati...
 • maya: PSD s-aude?!
 • om: Mult as vrea si eu asta, Iulia!
 • Apocalipsa lui Rika: cat mai mult daca se poate sa ploua cu gheata cat oul de strut ! nu e pacat sa strica tot in...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI