Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Colegiul Tehnic Aiud a obținut marele premiu la târgul de firme de exercițiu „Pregătim cariera” din Cluj-Napoca

Publicat

elevi

Colegiul Tehnic Aiud își consolidează performanțele obținute în afara județului, întorcându-se cu 2 premii și o mențiune în palmares. Joi, 4 aprilie, a avut loc ediţia a III-a a târgului firmelor de exerciţiu „Pregătim cariera” organizat de  Colegiul Economic „Iulian Pop” Cluj-Napoca în colaborare cu Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, sub egida ROCT (Centrala Reţelei Firmelor de Exerciţiu/Întreprinderilor Simulate din România).

La evenimentul desfăşurat în incinta Colegiul Economic „Iulian Pop” din Cluj-Napoca, au participat 38 de firme de exerciţiu din Aiud, Câmpia Turzii, Cluj-Napoca, Dej, Gherla şi Turda.

Oferind elevilor de la clasele cu profil economic posibilitatea de a-şi dezvolta aptitudini antreprenoriale şi de a se familiariza cu operaţiunile efectuate într-o entitate reală, târgul firmelor de exercițiu a reprezentat nu numai o competiție, ci și un important mod de preluare a bunelor practici.

Colegiul Tehnic Aiud a fost reprezentat de clasa a XI- a și a XII- a B, profil Servicii, specializarea Tehnician în activități economice, prin trei firme de exerciţiu: Aparte SRL, Design Construct SRL, Impression SRL. Spiritul de echipă le este insuflat elevilor de către coordonatorii firmelor de exercițiu: prof. ec. Cristina-Ana Bogdan, prof ec. Oana Badea prof. ing. ec. Nicolae Pistol.

Au contribuit la pregătirea standurilor prof. Kovacs Ibolya și prof Varga Sara, membri ai ariei curriculare Tehnologii.

Încă de la debutul evenimentului, standurile firmelor de exercițiu aiudene s-au bucurat de atenția celor prezenți apreciindu-se mai ales creativitatea, ingeniozitatea și estetica lor. După ce, timp de patru ore, reprezentanții firmelor au derulat tranzacții și au promovat propriile firme, iar două jurii diferite au evaluat pe bază de criterii unitare fiecare firmă de exercițiu prezentă la târg, au venit rezultatele.

Firma Design Construct SRL a câștigat cea mai înaltă distincție a competiției. Marele premiu a fost acordat de Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca. Aceeași firmă a câștigat și Premiul al III-lea la secțiunea „Cel mai bun stand”. Firma Impression SRL a obținut mențiune la secțiunea „Cel mai bun catalog de prezentare”.

Prestația deosebită a elevului Katai Norbert din clasa a XII-a B, care a dinamizat prezența la competiție a firmei Design Construct SRL, i-a impresionat pe reprezentanții Facultății de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Profilul Servicii al Colegiului Tehnic Aiud reunește elevi cu rezultate școlare bune și foarte bune, bucurându-se de sprijinul constant al conducerii Colegiului Tehnic Aiud, director prof. Veronica Ciortea şi director adjunct prof. Nela Bolca.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. doru

    vineri, 05.04.2013 at 18:55

    NU DIRECTORII MUNCESC….COPIII SUNT CEI MAI BUNI AUTODIDACTI..
    DIRECTORIII TRAG SPUZA P[E TURTA LOR….CU REGRET SPUN; NU AU NICI CEL MAI MIC MERIT.
    Unii nu au puterea sa ii felicite…trist , dar ADEVARAT!
    FELICITARI ELEVILOR!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax