Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Feeric Fashion Week s-a încheiat la Alba Iulia cu prezentări de modă pentru toate gusturile. Rochii de mireasă, costume și genți

Publicat

IMG_1804 Cea de-a doua seară a Galei Feeric de la Feeric Fashion Week s-a încheiat la Poarta a III-a a ceteții. Peste șase colecții semnate de designeri străini și români au încheiat ediția din acest an.

Feeric Fashion Week. ediția de la Alba Iulia, s-a încheiat duminică la miezul nopții. Spre deosebire de prima zi de eveniment când ploaia a mutat prezentările la Muzeul Principia, duminică seara, ploile nu le-au mai dat bătăi de cap organizatorilor și evenimentul s-a desfășurat la locația anunțată inițial. Totuși, frigul și ora târzie au cam speriat trecătorii care au admirat doar primele colecții şi apoi au plecat spre case.

Seara de duminică a fost una cu peste șase prezentări de modă. Cu toate că și-au prezentat creațiile și la Gala de sâmbătă, marca de genți Caresta și Mariei Nastacă și-a readus pe scenă colecțiile.

Ioana Călin a „coborât” pe pasarela Galei Feeric o colecție desprinsă din poveștile cu prințese, inspirată din rochițele pentru păpuși pe care designerul le cosea în copilărie.

Designerii argentinieni Eduardo Perez și Diego de Biase, și-au prezenta în premieră o nouă colecție, și au ales Alba Iulia pentru a-și lansa la nivel internațional brandul Ocantos.

Ciprian Crăciun a prezent în Gală o colecție destinată bărbaților sub brandul Spencer, iar designerul Pimpi Smith a venit cu o colecție de genți plic ca accesorii de lux care se disting prin pietre și cristale. Colecția este inspirată din tumultuoasa viață a Mariei Eva Duarte, cunoscută de noi toți sub numele de Evita Peron.

Adriana Timofti a venit în fața publicului din Alba Iulia cu prima ei colecție, restrânsă, cu adânci inspirații tradiționale românești, tema centrală fiind nodul sacru regăsit în lucrările lui Brâncuși. Iar partea a doua a colecției formată din selecții ale designerilor români, prezentată de All for Art, a ïntregit a doua seară de Gală la Alba Iulia.

Luni, Feeric Fashion Week se mută pentru câteva ore la castel. La Castelul Jidvei, unde sub bagheta Dianei Pavelescu invitații vor afla care sunt soiurile românești cu o istorie de peste 3000 de ani, care este cea mai întinsă podgorie din Transilvania sau cine sunt cei care duc an de an vinul la un alt nivel al calității. Evenimentul se numește The Heritage și este realizat în colaborare cu Jidvei, partenerul principal al Feeric Fashion Week.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax