Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Inimioare fericite”, la Palatul Copiilor din Alba Iulia. Activități desfășurate de copiii de la cercul de Cultură și Civilizație Engleză

Publicat

20170213_175537 Copiii înscriși la cercul de Cultură și Civilizație Engleză din cadrul Palatului Copiilor Alba Iulia au participat, luni, la proiectul denumit „Inimioare fericite”. În cadrul acestuia, cei mici au realizat felicitări, au ascultat și completat versurile cântecului „Flying without wings” a celor de la Westlife și au folosit cuvinte și expresii întâlnite în preajma acestei zile și nu numai.

Proiectul a fost un prilej de a sărbători dragostea în cele mai pure forme: dragostea față de natură și animale, dragostea copiilor față de părinți și vice-versa, prieteniile și bineînțeles orice alt mod de a prețui pe cineva.

Copiii ar putea defini cel mai bine acest cuvânt, iubirea, prin inocența și puritatea lor nu s-ar gândi neaparat la o definiție elaborată și ar explica cât mai simplu prin cuvintele lor ce e iubirea pentru ei. Chiar dacă putem găsi acest cuvânt în dicționarul limbii române pentru fiecare în parte înseamnă altceva.

Obiectivele specifice ale proiectului au fost: respectarea și păstrarea tradițiilor și obiceiurilor engleze-române; să aducă un plus de culoare acestei zile; să arate copiilor că pot face o schimbare oricât de mică ar fi ea doar prin felul lor de a gândi; îmbunătățirea relațiilor de comunicare si inter-relaționare a copiilor (copil-copil, copil-adult); îmbunătățirea imaginii instituției în comunitate. 

La sfârșitul activității, copiii au primit baloane în formă de inimă și au plecat acasa cu inimoarele fericite.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax