Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Mormane de gunoi zac pe marginea drumului dintre Luncile Prigoanei și Poarta Raiului. Pubelele sunt din nou pline

Publicat

17093826_1436995176332758_44725286_n Problema ridicării gunoaielor din zona turistică Șureanu pare fără sfârșit. După fiecare weekend în care zona este plină de turiști, pubelele rămân pline cu saci menajeri și deșeuri de care autoritățile par să uite în continuare. Situația a fost sesizată în repetate rânduri de cei din zonă, iar situația se repetă și acum, când tomberoanele sunt arhipline și nu pare să-i pese nimănui. 

Viața celor care vor să-și dezvolte o afacere la poalele vârfurilor Șureanu, Petru și Aușel, par să întâmpine tot felul de probleme. Pe lângă faptul că situația drumului neasfaltat dintre Oașa și Șureanu este fără rezolvare, acum au de înfruntat problema gunoaielor care nu sunt ridicate sau cel puțin nu destul de des.

După ultimul weekend din februarie, marți, în ultima zi din lună, toate pubelele de pe traseul începând de la Poarta Raiului și până în Luncile Prigoanei erau neîncăpătoares.

Situația nu este unică. Pe toată perioada iernii, fie turiștii, fie proprietarii de pensiuni sau cabane din zonă s-au plâns de faptul că nu le este ridicat gunoiul.

Vina pentru situația creată este aruncată din dintr-o „curte” în alta. În luna decembrie, primarul Constantin Jinar spunea că de vină ar fi proprietarii de pensiuni, care, majoritatea, nu vor să plătească servicii de salubrizare.

La rândul lor, proprietarii spuneau că este vorba în principal despre deşeuri stradale, care zac în tomberoane, de care ar trebui să se ocupe primăria.

Se pare că problemele între cei care ar trebui să se intereseze de situație încă nu s-au rezolvat și gunoaiele stau mormane pe marginea drumului, lângă pubelele pline.


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax