|

FOTO: Mormane de gunoi zac pe marginea drumului dintre Luncile Prigoanei și Poarta Raiului. Pubelele sunt din nou pline

17093826_1436995176332758_44725286_nProblema ridicării gunoaielor din zona turistică Șureanu pare fără sfârșit. După fiecare weekend în care zona este plină de turiști, pubelele rămân pline cu saci menajeri și deșeuri de care autoritățile par să uite în continuare. Situația a fost sesizată în repetate rânduri de cei din zonă, iar situația se repetă și acum, când tomberoanele sunt arhipline și nu pare să-i pese nimănui. 

Viața celor care vor să-și dezvolte o afacere la poalele vârfurilor Șureanu, Petru și Aușel, par să întâmpine tot felul de probleme. Pe lângă faptul că situația drumului neasfaltat dintre Oașa și Șureanu este fără rezolvare, acum au de înfruntat problema gunoaielor care nu sunt ridicate sau cel puțin nu destul de des.

După ultimul weekend din februarie, marți, în ultima zi din lună, toate pubelele de pe traseul începând de la Poarta Raiului și până în Luncile Prigoanei erau neîncăpătoares.

Situația nu este unică. Pe toată perioada iernii, fie turiștii, fie proprietarii de pensiuni sau cabane din zonă s-au plâns de faptul că nu le este ridicat gunoiul.

Vina pentru situația creată este aruncată din dintr-o „curte” în alta. În luna decembrie, primarul Constantin Jinar spunea că de vină ar fi proprietarii de pensiuni, care, majoritatea, nu vor să plătească servicii de salubrizare.

La rândul lor, proprietarii spuneau că este vorba în principal despre deşeuri stradale, care zac în tomberoane, de care ar trebui să se ocupe primăria.

Se pare că problemele între cei care ar trebui să se intereseze de situație încă nu s-au rezolvat și gunoaiele stau mormane pe marginea drumului, lângă pubelele pline.


URL scurt: http://alba24.ro/?p=550635avatar Publicat de pe 28 februarie 2017
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Lia: Nici vorba. Este supus lui Hava, inca il pastreaza.
  • Ionel: Prea mult s-a furat in Romania, indiferent de partidul care a guvernat tara. Marile privatizari sunt un esec...
  • Maria: În PSD.
  • popeala: Sa mai spui ,,sarut mana parinte,, ? Prost trebuie sa fi, sa mai crezi in ceva, in ziua de azi !
  • Bomba Atomica: se fura cum naiba sa nu se fura din banul public ? hava e capul mafiei !

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI