|

FOTO: Oficialitățile au tăiat panglica celui MAI NOU MARKET din Alba Iulia. CARREFOUR se deschide JOI dimineața

IMG_3483Miercuri după-masa în prezența viceprimarului Paul Voicu, a reprezentanților companiei Carrefour, managerului de magazin din Alba Iulia, Adriana Balea, angajaților, dar și a altor autorități locale a fost tăiată panglica celui mai nou supermarket din Alba Iulia, Carrefour Market. Magazinul din Alba Mall este unul dintre cele mai mari market-uri deschise de Carrefour în ultima perioadă. Este magazinul cu numărul 86, are o suprafață de 900 de metri și o gamă largă de articole, aproximativ 9.000 de produse. De joi dimineața, de la ora 8.00, albaiulienii pot veni pentru cumpărături în noua locaţie din cadrul complexului comercial din oraş. Reprezentanții magazinului anunță oferte ”tentante”, de la alimente și până la electrocasnice. Printre promoţiile pregătite pentru clienţi amintim preţuri de 1,99 lei la vase de ceramică, tigăi la 10,99, ulei la 1 litru cu 3,89 lei, zahăr la 2,59 lei și balsam de rufe plus detergent de vase la prețul de 19,93 de lei.

Dacă până acum pentru produse comercializate de lanţul de magazine Carrefour, locuitorii trebuiau să facă drumuri la Cluj sau Sibiu, de joi albaiulienii vor avea o nouă locaţie pentru cumpărături.

„Carrefour a intrat în România din 2000 pe segmentul de hipermarket, iar în 2008 s-a hotărât să intre pe piața de supermarketuri. Am achiziționat o rețea de magazine și iată-ne la magazinul cu numărul 86 deschis în Alba Iulia. Ne-am fi dorit să intrăm mai devreme, dar niciodată nu e prea târziu. Ne dorim să nu fie doar un magazin în Alba Iulia. Despre magazin pot să vă spun că este unul dintre cele mai mari marketuri, Carrefour Market deschis în ultimul timp. Are 900 de metri și o gamă de articole destul de mare, undeva la 9000 de articole” a spus Ionel Căiman.

„Dacă un pic eram criticați ca si Consiliul Local și Primărie de cetățenii acestui oraș că paleta este un pic prea îngustă pe acest segment și spuneau că avem unul sau două magazine care să le ofere aceste suprafețe și această multitudine de produse, iată că li se mai oferă o opțiune în Alba Iulia”, a declarat viceprimarul Paul Voicu.

De joi dimineața de la ora 8.00, albaiulienii vor putea să își facă cumpărăturile pe lângă magazinele Kaufland, Lidl, Penny sau Profi și la noul Carrefour Market din Alba Mall. Și pentru că la orice deschidere de magazin, cele mai „tentante” sunt promoțiile, marketul are oferte „șoc” pentru clienți. La 1,99 lei/bucată se pot cumpăra vase de ceramică, farfurii și căni, cu 5 lei produse de menaj, precum suport de vase sau castroane de plastic. Nici celebrele tigăi la promoție nu sunt nelipsite. Albaiulienii vor avea la dispoziție 1000 de bucăți la prețul de 10,90 de lei.

La capitolul oferte sunt şi electrocasnice, tablete, cuptor cu microunde, smartphone-uri și chiar mașini de tocat. O tabletă se poate achiziționa cu 199 de lei, un cuptor cu microunde cu 159 de lei, un smartphone cu 199 de lei și o mașină de tocat cu 129 de lei.

Magazinul din incinta centrului comercial Alba Mall va funcționa după următorul program:

De luni până sâmbătă, între orele 8.00 şi 22.00

Duminica, între orele 8.00 şi 20.00

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european și cel de-al doilea la nivel mondial, fiind prezent în România cu trei formate de magazine: 25 de hipermarketuri Carrefour, 78 de supermarketuri Carrefour Market, 58 magazine de proximitate, de tip franciză, Carrefour Express Angst şi cu un website de comerţ online.

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=362650avatar Publicat de pe 22 octombrie 2014 şi actualizat pe 23 octombrie 2014.
Publicat în ACTUALITATE, ECONOMIE.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “FOTO: Oficialitățile au tăiat panglica celui MAI NOU MARKET din Alba Iulia. CARREFOUR se deschide JOI dimineața”

  1. pontache macelaru
    avatar

    hava a lipsit??? unde era in kaufland sa si ia ***** ???

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Zgovu: Toata tarasenia asta cu locurile de parcare ii prost aplicata si inteleasa. Ii absurd ca un chirias din zona...
  • ...!..: Romanul ar fii mulțumit sa fi totul gratis..sa facă ce vrea…nu ii cam place civilizația..putina...
  • Nelu: Domnilor jurnalisti, va propun un sondaj. Cati dintre locuitori ar fi de acord ca locurile de parcare sa fie...
  • Nelu: Da, faci un bine sa ridici masinile. Poate asa o sa reusim sa ne educam si noi si sa nu mai parcam masinile...
  • Nelu: Mare dreptate aveti, in nici un oras nu este parcarea gratuita!

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI