|

FOTO ȘTIREA TA: Nürnberg – Alba Iulia – Sibiu: doi turiști germani au pedalat 1400 de kilometri pe o bicicletă dublă, pentru a ajunge în Cetate

bici 1Turiștii care vin în cetatea Alba Carolina, ajung aici cu tot felul de mijloace de transport. Unii vin cu mașina, alții vin, vorba primarului, cu autocarul.  Nu este însă o regulă. Doi turiști germani pasionați de Transilvania și de biciclism au pedalat 1400 de kilometri, venind tocmai de la  Nűrnberg (Germania). Cei doi au ajuns astăzi în Cetatea din Alba Iulia, oprindu-se să viziteze obiectivele turistice și să se odihnească puțin în drumul lor spre destinația finală: Sibiu, sau, cum spun ei, Hermanstadt. 

Sâmbătă dimineață, la sosirea în Alba Iulia, au fost surprinși de un cititor Alba24 care le-a făcut fotografii și le-a urat ”felicitări și sejur plăcut în țara noastră”. Turiștii au fost impresionați de Cetate și de ”primire”.

Cei doi au venit cu o singură bicicletă.

Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebookhttp://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp: 0728950998

Nu uita să menționezi: locul unde s-a întâmplat evenimentul, ziua și chiar ora la care l-ai surprins, chiar si câteva cuvinte despre ceea ce ai reuşit să surprinzi pe cameră.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=599233avatar Publicat de pe 30 septembrie 2017
Publicat în ACTUALITATE, STIREA TA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • ab2000: Curios cum multe din aceste doamne fac parte dintr-un anumit partid (ghici ciuperca care-i). Si mai curios...
  • Papura V.: ICCJ a admis sesizarea si a decis ca nu constituie infractiune conducerea pe drumurile publice a unui...
  • vara: Multumim din inima
  • roco: Se fura motorina din utilaje pe toate tronsoanele noii autostrazi in draci si nimeni nu ia nici o masura ! Cum...
  • Petru: Te-ai trezit si tu vorbind. Cand a fost Cosmeanu acolo, al cui era ANRE-UL asta. PNL cumva? Sau uitasi ca tu...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI